ATROPINE Tretësirë me pika për sy

ATROPINE Tretësirë me pika për sy 1% - 10 ml (Atropinë sulfat) Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit.  Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri.  Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj.  Ky bar është përshkr more ...

April 26, 2018 (0) comments

DEXA – NEO Tretësirë me pika për sy

DEXA – NEO Tretësirë me pika për sy – (0.1% + 0.5%) – 5 ml (Deksametazon natrium fosfat, Neomicin sulfat) Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit.  Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri.  Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun o more ...

April 26, 2018 (0) comments

Fasdol 600mg

Fasdol Tableta të veshura me film – 600 mg (Ibuprofen) Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit.  Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri.  Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj.  Ky bar është përshkruar për more ...

April 25, 2018 (0) comments

VENOTON

VENOTON Përbërja: Diosmin  225mg, Hesperidin 25mg në kapsula 250 mg. Diosmina është konsideruar si një agjent që mbron vazat e gjakut dhe përdoret për mjekimin e insufiçencës kronike të venave, hemorroideve, lymphedemës, dhe për venat varikoze. Ashtu si të gjithë flavonoidet, Diosmina, gjithashtu ka edhe  efe more ...

July 09, 2014 (0) comments

MUKOLITINE P shurup

MUKOLITINE P – Shurup 100 mg / 5 ml (Karbocisteinë) Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit.  Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri.  Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj.  Ky bar është përshkruar për ju. more ...

April 26, 2018 (0) comments

ATROPINE Tretësirë me pika për sy

ATROPINE Tretësirë me pika për sy 1% - 10 ml (Atropinë sulfat) Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit.  Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri.  Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj.  Ky bar është përshkr more ...

April 26, 2018 (0) comments

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top