You Are Here: Home » Posts tagged "infeksione te lekures"

PANKLAV® forte 312.5mg/5ml pudër për suspension

PANKLAV® forte 312,5mg/5ml pudër për suspension  5 ml pudër për suspension përmbajnë: amoksicilin 250 mg (në formë të amoksicilin trihidratit) acid klavulanik 62.50 mg (në formë klavulanatit të kalium). VEPRIMI  PANKLAV është preparat i kombinuar, i cili përmban amoksicilin dhe acid klavulanik. Amoksicilina është penicilinë gjysëmsintetike me spektër të gjerë të veprimit antibakterial. Vepron në mënyra bakt ...

Read more

PANKLAV® 156,25mg/5ml pudër për suspension

PANKLAV®  156,25mg/5ml pudër për suspension  PËRBËRJA 5 ml pudër për suspension përmbajnë: amoksicilin 125 mg (në formë të amoksicilin trihidratit) acid klavulanik 31.25 mg (në formë klavulanatit të kalium). VEPRIMI  PANKLAV është preparat i kombinuar, i cili përmban amoksicilin dhe acid klavulanik. Amoksicilina është penicilinë gjysëmsintetike me spektër të gjerë të veprimit antibakterial. Vepron në mënyra ...

Read more

PANKLAV® 375 mg

PANKLAV®   amoksicilin, acid klavulanik,  tableta të veshura me film,  pudër për suspension oral  PËRBËRJA 1 tabletë e veshur me film përmban: amoksicilin 250 mg (në formë të amoksicilin trihidratit) acid klavulanik 125 mg (në formë klavulanatit të kalium). 1 tabletë e veshur me film përmban: amoksicilin 500 mg (në formë të amoksicilin trihidratit) acid klavulanik 125 mg (në formë klavulanatit  të kalium). ...

Read more

Picillin (injeksion)

Picillin (injeksion) Piperaciline fl 2 gr. Piperacilina është një antibiotik beta-laktamik në klasën e ureido penicilinave. Përbërja 1 flakon përmban: Lëndë vepruese: piperaciline natrike e barasvlefshme me 2 gr piperacilinë. Një ampulë tretës përmban: lidokaine klorhidrate 0.5%; uje për injeksion 4 ml. Indikacionet Piperacilina këshillohet të përdoret për të trajtuar infeksione bakteriale serioze. Bakteret ...

Read more

Performer (tableta)

Performer (tableta) PËRBËRJA Çdo tabletë përmban: Lëndë vepruese: Cefaklor monohidrat në sasi të barabartë me 750 mg Cefaklor. Lëndë të tjera (eksipientë): Hidroksipropilmetilcelulozë, manitol, povidon, stearat magnezi, silic koloidal, propilen glikol, dioksid titani. FORMA FARMACEUTIKE DHE PËRMBAJTJA Tableta me çilirim të modifikuar, në kuti me 6 ose 12 tableta. KATEGORIA FARMAKOTERAPEUTIKE Antibiotik i kl ...

Read more

Necid (injeksion)

Necid (injeksion) CEFONICID bisodic 1 gr. Necid është antibiotik i grupit të cefalospirinave të gjeneratës së dytë. Forma farmaceutike Injektabël (pluhur + tretësirë) Cefonicid 1g intramuskul (IM)-përmban lidokainë + tretësirë (2.0 mg) Informacione klinike Rezulton specifik në infeksionet e rënda bakteriale. Vepron mbi ato gram-negative të cilet janë rezistentë ndaj antibiotikëve të zakonshëm. Indikacione t ...

Read more

Kliacef (pluhur, tableta)

Kliacef (pluhur, tableta) PËRBËRJA: KLIACEF pluhur i granuluar për sospension oral flakon 100ml 5%. 5 ml sospension përmbajnë: Principi aktiv: cefaklor monohidrat ekuivalent me 250 mg cefaklor. Shtesa: amido i modifikuar, dimetikon 350 c.s , eritrosina E 127, metilceluloze, sodë laurilfosfat, gomë xantana, sakaroze, arome luleshtrydhe. KLIACEF “500 mg tableta të tretshme” 8 tableta të tretshme. Një tabletë ...

Read more

Zitara 500mg Profarma

ZITARA  500mg Tableta të veshura me film — 500 mg (Azitromicinë dihidrat) FLETËUDHËZUES I PAKETIMIT: Informacion për pacientin Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit. Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri. Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj Ky bar është përshkruar per ju. Mos e jepni tek persona të tjer ...

Read more

Ciprofloxacin Axapharm (tableta)

Ciprofloxacin Axapharm (tableta) Informacion për pacientë Lexoni me kujdes informacionin në fletëpalosje përpara se të përdorni preparatin mjekësor. Ky preparat mjekësor ju është dhënë juve personalisht dhe ju nuk duhet t’ia jepni personave të tjerë. Edhe nëse personat e tjerë mund të kenë të njëjta simptoma sëmundjeje si ju, një preparat i tillë mund t’u shkaktojë atyre dëmtime. Çfarë është Ciprofloxacin A ...

Read more

Cefuroxim Axapharm (tableta)

Cefuroxim Axapharm (tableta) Informacion për pacientët Lexoni me kujdes informacionin në fletëpalosje përpara se të përdorni preparatin mjekësor. Ky preparat mjekësor ju është dhënë juve personalisht dhe ju nuk duhet t’ia jepni personave të tjerë. Edhe nëse personat e tjerë mund të kenë të njëjta simptoma sëmundjeje si ju, një preparat i tillë mund t’u shkaktojë atyre dëmtime. Çfarë është Cefuroxim Axapharm ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top