You Are Here: Home » Posts tagged "mukolitik"

Mucofar (tableta, shurup)

Mucofar (tableta, shurup) Veprimi Ambroksoli është mukolitik sintetik dhe bronkosekretolitik, derivat i bromheksinës. Stimulon gjëndrat seromukoze bronkiale, qelizat Clara (Clara cells), pneumocitet II dhe epitelin ciliar. Normalizon vetitë fiziko-kimike të mukusit bronkial, rrit krijimin dhe lirimin e surfaktantit, substancë sipërfaqësore aktive e cila është e domosdoshme për normalizimin e funksionit të e ...

Read more

Mucocis (shurup)

Mucocis (shurup) PËRBËRJA: Mucocis 2% Shurup për fëmijë 100 ml shurup përmbajnë: Lënde aktive: carbocisteinë 2 gr. Përbërës të tjerë: benzoat sodio, metil p-hidroksibenzoat, etil p-hidroksibenzoat, propil p- hidroksibenzoat, saharoze, vanilje, aroma bur-karamel, karamel E 150, ujë i depuruar. Mucocis 5% Shurup për të rritur 100 ml shurup përmbajnë: Princip aktiv:carbocisteine 5 gr. Përbërës të tjerë: benzoa ...

Read more

Mucobron (shurup)

Mucobron (shurup) Përbërja Shurup 3 %. Në 100 ml shurup përmban 3. 0 gr ambroksol. Përbërësit Glicerol, Sorbitol 70 %, Estere, Alkool etilik , Alkol metilik, Acidi paraokssibenzoik, Aromë manafere, Ujë i distiluar. Kategoria farmaceutike Ekspektorant ,mukolitik. Indikacionet Mucobroni indikohet në trajtimin e çrregullimeve të sekrecioneve të aparatit respirator (kollë me sputum). Kundraindikacionet Mucobron ...

Read more

Fluifort (bustina)

Fluifort (bustina) 2.7 g granula për solucion nga goja. Përmbajtja sasiore dhe cilësore 1 bustinë prej 5 g përmban: përbërësi aktiv: karbocisteinë kripë të lizinës monohidrat të njëjtë me 2.7 g karbocisteinë kripë e lizinës. Forma farmaceutike Granula për solucion nga goja. Informacione klinike Indikacionet terapeutike Mukolitik, fluidifikues gjatë sëmundjeve akute dhe kronike të rrugëve respiratore. Dozimi ...

Read more

Fluifort (shurup)

Fluifort (shurup) Fluifort 90mg ml shurup. Përbërja sasiore dhe cilësore 100 ml shurup përmbajnë : princip aktiv: karbocisteinë kripë të lizinës monohidrat të barabartë me 9 g të karbocisteinë kripë e lizinës. Lidhur me përbërësit e tjerë. Forma farmaceutike Shurup Informacion klinik Indikacionet terapeutike Mukolitik, fluidifikues në çrregullimet respiratore akute dhe kronike. Dozimi dhe mënyra e dhënies B ...

Read more

Bronles 125mg / 5ml 250mg / 5ml (tretësirë orale)

Bronles 125mg / 5ml 250mg / 5ml (tretësirë orale) Lexoni me kujdes këtë fletëudhëzim sepse përmban informacion të rëndësishëm për ju. Këtë bar mund ta bleni pa recetën e mjekut,për trajtimin e sëmundjeve të lehta pa ndihmën e mjekut. Pavarësisht kësaj,duhet ta përdorni me kujdes këtë bar në mënyrë që të keni rezultate më të mira prej tij. Ruajeni fletëudhëzuesin. Ndoshta do t’ju duhet ta lexoni përsëri. Dre ...

Read more

Bronchobos 375mg (kapsula)

Bronchobos 375mg (kapsula) UDHËZIME PËR PACIENTËT: Ky ilaç mund të blihet pa recetë. Ju duhet të ndiqni këtë udhëzim të përdorimit të këtij produkti për të marrë rezultatet më të mira. Nëse keni pyetje shtesë, kontaktoni mjekun apo farmacistin tuaj. Çfarë është  BRONCHOBOS® 375 mg kapsula dhe për çfarë përdoret BRONCHOBOS ® 375 mg kapsula përmban substanca aktive si karbocisteinën, e cila i takon grupit të ...

Read more

FLUDITEC

FLUDITEC® karbocisteine Shurup për të rritur 5%. Shurup për fëmijë 2%. PËRBËRJA: Fluditec 5%. Karbocisteine 5g: Eksipientë: glycerol, metil parahidroksibenzat, saharozë, metil oranxh S, patent blu V, hidroksid natriumi, shije karameli, ujë i purifikuar q.s.f. 100 ml. Fluditec 2%: karbocisteine 2g. Eksipientë: glycerol, metil parahidroksibenzat, saharozë, metil oranxh 5, hidroksid natriumi, shije banane, ujë ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top