You Are Here: Home » B

BRULEX

BRULEX Lëndët aktive: Oksid zinku 5 g Balsam Peruje 1 g Fenazon 500 mg Fenol 30 mg Salicilat natriumi 3,6 mg Pomadë (tubetë 30 g) e cila përdoret në trajtimin e djegieve të ndryshme sipërfaqësore, djegieve nga dielli etj. ...

Read more

BIOGAZE

BIOGAZE Garza 12x9 cm me përmbajtje niaouli,thymus, thymol, terpineol ( derivate terpenike), linalol etj. Përdoren kryesisht në djegiet sipërfaqësore të lëkurës. ...

Read more

BISOL 10 mg tableta të veshura me film

BISOL 10 mg tableta të veshura me film  bisoprolol Lexoni me kujdes fletën shoqëruese të barit para se ta përdorni atë. Ruajeni këtë fletë shoqëruese. Ndoshta do t'ju duhet ta lexoni përsëri. Nëse keni pyetje të mëtejshme për barin, ju lutemi pyesni mjekun ose farmacistin. Ky bar është përshkruar vetëm për ju dhe ju nuk duhet t'ia jepni atë të tjerëve edhe në rast se keni simptoma të njëjta pasi ky bar mund ...

Read more

BISOL® 5 mg tableta të veshura me film

BISOL® 5 mg tableta të veshura me film  bisoprolol Lexoni me kujdes fletën shoqëruese të barit para se ta përdorni atë. Ruajeni këtë fletë shoqëruese. Ndoshta do t'ju duhet ta lexoni përsëri. Nëse keni pyetje të mëtejshme për barin, ju lutemi pyesni mjekun ose farmacistin. Ky bar është përshkruar vetëm për ju dhe ju nuk duhet t'ia jepni atë të tjerëve edhe në rast se keni simptoma të njëjta pasi ky bar mund ...

Read more

BISOL® 2.5 mg tableta të veshura me film

BISOL® 2.5 mg tableta të veshura me film bisoprolol Lexoni me kujdes fletën shoqëruese të barit para se ta përdorni atë. Ruajeni këtë fletë shoqëruese. Ndoshta do t'ju duhet ta lexoni përsëri. Nëse keni pyetje të mëtejshme për barin, ju lutemi pyesni mjekun ose farmacistin. Ky bar është përshkruar vetëm për ju dhe ju nuk duhet t'ia jepni atë të tjerëve edhe në rast se keni simptoma të njëjta pasi ky bar mun ...

Read more

Bisalax 5mg tableta

Bisalax 5mg tableta gastro-rezistente FLETËUDHËZUES: INFORMACION PËR PACIENTIN Lexoni me kujdes këtë fletë-udhëzues para se të filloni përdorimin e këtij bari  pasi përmban informacion me rëndësi për ju. Gjithmonë merreni këtë bar sipas udhëzimeve në këtë fletë -udhëzues ose sipas përshkrimit të mjekut tuaj. Mbajeni këtë fletëudhëzues.Mund tju nevojitet  ta lexoni përsëri. Nëse keni paqartësi , pyesni mjeku ...

Read more

Biolactiv (bustina)

Biolactiv (bustina) Biolactiv është një integrues ushqimor që përdoret për rikthimin në normalitet të florës intestinale pas dhe gjatë trajtimit me antibiotikë të ndryshëm kur ka probleme digjestive, nivel kolesteroli i lartë dhe riinfektimet vaginale. Përbërja 10 bustina. Përse përdoret Biolactiv? Biolactivi përdoret si shtesë ushqimore gjatë problemeve intestinale, ndihmon sistemin imunitar dhe për një sh ...

Read more

Buscofar (tableta)

Buscofar (tableta) Veprimi Buscofar® është spazmolitik me veprim atropinik. I përket grupit të barnave antikolinergjike. Veprimi spazmolitik zhvillohet në nivelin e mbaresave nervore të muskulaturës së lëmuar dhe ganglioneve autonome me mekanizëm të blokadës kolinergjike. Indikimet Ulçera gastrike dhe duodenale, spazma dhe çrregullime të motorikës së aparatit digjestiv, koloni iritabil, pilorospazma te fëmi ...

Read more

Buccotherm (për higjenë orale)

Buccotherm (për higjenë orale) E para linjë e bazuar në ujërat termale (llixhash). Pasta dhëmbësh; Spray për higjenën e gojës;  Aromatizues gojë. Ujërat Termal CASTERA-VERDUZAN ofrojnë rimineralizim natyral, me veti shëruese dhe qetësuese, shkencërisht të provuara për trajtimin e problemeve të gojës. •Alkalinitet oral: Mbron dhëmbët dhe gingivat nga sulmet acide. •I pasur me kripëra dhe elemente minerale. K ...

Read more

Bruxicam (kapsula dhe suposte)

Bruxicam (kapsula dhe suposte) PËRBËRJA Kapsulat:-Një kapsulë prej 20mg përmban: 20mg Piroksikam. Shtesat: laktose, amid, celulose mikrokristaline, magnes stearat, talk.Kapsula është e përbërë nga xhelatin bioksid titaniumi (E171),indikotin(E132). Supostat-1supost përmban:20 mg Piroksikam. Shtesat: trigliceride e acideve yndyrore të saturuar, gesilit. FORMA FARMACEUTIKE Kapsula prej 20mg, supostë 20 mg. KAT ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top