You Are Here: Home » C

Cerapur

Cerapur Solucion spray otik 30 ml Përmbajtja: Alkool  izopropilik, Acid acetic, ujë, Panthenol, Benzalkonium chloride Trajtimi Konsiston në vetitë antifungale dhe antibakteriale të Acidit Acetic, veçanërisht ndaj specieve të Pseudomonas, Aspergillus dhe Candidas. Prezenca e saj ul ph në kanalet e veshit duke ndaluar kështu rritjen e mikrorganizmave. Alkooli gjithashtu vepron si antinfektiv dhe duke qenë se ...

Read more

COVATINE

COVATINE Tableta (kuti me 45 tab) me përmbajtje: Klorhidrat kaptodiamine (50 mg), të cilat përdoren ne qetësimin e gjëndjeve të axhituara te adultët. Dozimi: 3 tableta në ditë: një në mëngjes, një në mesditë dhe një në darkë. Kohëzgjatja e trajtimit është zakonisht një muaj. ...

Read more

CORTISAL

CORTISAL Krem me përmbajtje salicilat propilenglikoli (10g) dhe prednisoloni (0.5 g). Efekt antalgjik dhe antiinflamatorë. Aplikohet 2 ose 3 herë në ditë duke e shoqëruar lyerjen me një masazh të butë. ...

Read more

COLLUNOVAR

COLLUNOVAR Solucion oral (40ml) me përmbajtje klorhekzidine i përdorur kryesisht në dhimbje të fytit, afte të gojës, apo plagë të vogla. Aplikohet në formën e sprayeve : Te të rriturit- 1 spray 4-6 herë në ditë. Te fëmijët- 1 spray 2-3 herë në ditë. ...

Read more

CUTISAN

CUTISAN Lënda aktive: Triclocarban (1 g). Indikacionet: Thith lagështirën dhe së dyti ndihmon në shërimin e infeksionit mykotik. Vepron ndaj baktereve gram pozitive dhe ndaj Candida albicans. Përdorim: Në varicele te fëmijët. ...

Read more

CALIPRA 10mg, 20mg, 40mg ose 80 mg tabeta të mbështjellura me cipë

CALIPRA 10mg, 20mg, 40mg ose 80 mg tabeta të mbështjellura me cipë atorvastatin Lexoni me kujdes fletën shoqëruese të barit para se ta përdorni atë. Ruajeni këtë fletë shoqëruese. Ndoshta do tu duhet ta lexoni përsëri. Nëse keni pyetje të mëtejshme për barin, ju lutemi pyesni mjekun ose farmacistin. Ky bar është përshkruar vetëm për ju dhe ju nuk duhet t'ia jepni atë të tjerëve edhe në rast se keni simptoma ...

Read more

Ciprinol® 250 mg (tableta të veshura me cipë)

Ciprinol® 250 mg (tableta të veshura me cipë) Ciprofloksacinë Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e këtij bari. Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të duhet ta lexoni përsëri atë. Nëse keni pyetje të tjera, pyesni mjekun ose farmacistin. Ky bar është përshkruar për ju. Mos ia jepni atë të tjerëve. Mund të jetë i dëmshëm për ta, edhe nëse simptomat e tyre janë të njëjta me tua ...

Read more

Ciprinol® 500 mg (tableta të veshura me cipë)

Ciprinol® 500 mg tableta të veshura me cipë Ciprofloksacinë Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e këtij bari. Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të duhet ta lexoni përsëri atë. Nëse keni pyetje të tjera, pyesni mjekun ose farmacistin. Ky bar është përshkruar për ju. Mos ia jepni atë të tjerëve. Mund të jetë i dëmshëm për ta, edhe nëse simptomat e tyre janë të njëjta me tuaja ...

Read more

Cardiopirin® 100 mg

Cardiopirin® 100 mg tableta gastro-rezistente Acidum acetylsalicylicum Lexojeni me kujdes këtë fletë-udhëzues përpara se të përdorni këtë bar! Ruajeni këtë flete-udhëzues. Mund të duhet ta lexoni përsëri. Nëse keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj. Ky bar është përshkruar përju. Mos ia jepni të tjerëve. Mund t'i dëmtojë ata edhe pse simptomat e tyre janë të njëjta me të tuat. Në këtë ...

Read more

Cvit 500 mg (tableta për përtypje)

Cvit 500 mg (tableta për përtypje) UDHËZIM PËR PACIENTËT: Këtë bar mund ta bleni edhe pa recetë mjeku, për mjekimin e sëmundjeve të lehta pa ndihmë të mjekut Tuaj. Përveç kësaj, është e nevojshme që ta përdorni me kujdes këtë bar në mënyrë që të keni rezultatet më të mira. Nëse keni pyetje shtesë, drejtojuni mjekut ose farmacistit. Nëse simptomet tuaja keqësohen ose nuk jeni më mirë mbas disa ditësh, menjëh ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top