You Are Here: Home » E

Eufiline 100mg

Eufiline – 100 mg – Drazhe (Aminofilinë) Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit  Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri.  Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj.  Ky bar është përshkruar për ju. Mos e jepni tek persona të tjerë. Mund t’i dëmtojë ata edhe pse mund të kenë të njëjtat simptoma si ju.  Në qo ...

Read more

Eufiline Tretësirë për injeksion

Eufiline – (202 mg + 50.5 mg) / 10 ml (2.5%) – Tretësirë për injeksion Eufiline – (192 mg + 48 mg) / 2 ml (12%) – Tretësirë për injeksion (Teofilinë, Etilendiaminë) Eufiline – 100 mg – Drazhe (Aminofilinë) Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit  Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri.  Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun os ...

Read more

ENTEROSEPT

ENTEROSEPT Tableta – (250 mg + 25 mg) (Kliokinol, cetrimid) Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit  Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri.  Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj.  Ky bar është përshkruar për ju. Mos e jepni tek persona të tjerë. Mund t’i dëmtojë ata edhe pse mund të kenë të njëjtat simp ...

Read more

Eritromicine 250mg

Eritromicine Tableta – 250 mg (Eritromicin estolat) Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit.  Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri.  Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj.  Ky bar është përshkruar për ju. Mos e jepni tek persona të tjerë. Mund t’i dëmtojë ata edhe pse mund të kenë të njëjtat simptoma si ...

Read more

Ekonal ovula

Ekonal Ovula - 150 mg (Ekonazol nitrat) Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit.  Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri.  Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj.  Ky bar është përshkruar për ju. Mos e jepni tek persona të tjerë. Mund t’i dëmtojë ata edhe pse mund të kenë të njëjtat simptoma si ju.  Në qo ...

Read more

EUGENOL

EUGENOL Tretësirë me pika – 5 ml, Preparat dentar (Eugenol) Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit.  Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri.  Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj.  Ky bar është përshkruar për ju. Mos e jepni tek persona të tjerë. Mund t’i dëmtojë ata edhe pse mund të kenë të njëjtat sim ...

Read more

ESELAN®

ESELAN® Kapsulë 20 mg që zbërthehet në zorrë Omeprazol UDHEZIME PER PERDORIMIN PERSHKRIMI Omeprazoli, përbërësi aktiv i ESELAN, është një bazë e dobët me emër kimik 5- methoxy-2((4-methoxy-3,5-dimethy1-2-pyridinyl)-sulfinyl)-1H benzimethazole. Formula molekulare C17H19N303S dhe pesha molekulare 345.42. ADMINISTREMI Nëpërmjet mekanizmit të mëposhtëm të veprimit ESELAN pakëson sekretimin gastrik të acidit klo ...

Read more

Eulatin® NH (supostë)

Eulatin® NH (supostë) Produkt mjekësor për të lehtësuar jashtëqitjen  në raste hemorroidesh. Eulatin®  NH supostë bën të mundur lehtësimin e  jashtëqitjes, duke lubrifikuar rektumin, anusin dhe mbron mukozën anale të perforuar në rast hemorroidesh. Produkti përmirëson vetitë rrëshqitëse të feçeve dhe mbron mukozën nga lançeracionet dhe kruajtjet. Përmbajtja: Kutia përmban 2 blister me 5 suposte me nga 2 g s ...

Read more

Eulatin NH (pomadë)

Eulatin NH (pomadë) Kripërat alkaline të bismuthit, ekstrati fluid i lëvores së hamamelisit, dhe acidi tanik në përbërjen e EULATIN® NH janë me veti astrigjente, tharëse dhe anti-inflamatore dhe qetësojne lokalisht lëkurën. Eulatin®  NH Pomadë bën të mundur lehtësimin e jashtëqitjes duke lubrifikuar rektumin, anusin dhe mbron mukozën anale të paperforuar në rast hemorroidesh. Produkti përmirëson veçoritë rr ...

Read more

Eudorlin extra (tableta)

Eudorlin extra (tableta) Eudorlin® extra Tableta të veshura me film, 400 mg. Lënda vepruese: ibuprofen . Për përdorim në fëmijë mbi 6 vjeç (mbi 20 kg) dhe në të rritur. Lexoni me kujdes gjithë këtë fletë udhëzuese sepse përmban të dhëna të rëndësishme. Ky produkt mjekësor mund të merret në farmaci pa recetë. Megjithatë, me qëllim që të merrni rezultate sa më të mira, është e nevojshme që ju ta përdorni Eudo ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top