You Are Here: Home » F

Fasdol 600mg

Fasdol Tableta të veshura me film – 600 mg (Ibuprofen) Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit.  Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri.  Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj.  Ky bar është përshkruar për ju. Mos e jepni tek persona të tjerë. Mund t’i dëmtojë ata edhe pse mund të kenë të njëjtat simptoma ...

Read more

Fasdol 400mg

Fasdol Tableta të veshura me film – 400 mg (Ibuprofen) Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit.  Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri.  Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj.  Ky bar është përshkruar për ju. Mos e jepni tek persona të tjerë. Mund t’i dëmtojë ata edhe pse mund të kenë të njëjtat simptoma ...

Read more

Fluoderma krem

FLUODERMA Krem – (0.2 mg + 5 mg) / 1 g (Flumetazon pivalat + Neomicinë sulfat) Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit.  Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri.  Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj.  Ky bar është përshkruar për ju. Mos e jepni tek persona të tjerë. Mund t’i dëmtojë ata edhe pse mund të ...

Read more

FLEXY FORTE

FLEXY FORTE Glukozamin Hydrochloride ........................... 850mg Glukozamina është amino-monosakarid , një komponent normal i të gjitha indeve, është vendosur në mukopolisaharidet, glycoproteinat dhe proteoglikanet, të cilët ndër të tjera janë pjesë përbërëse të indit kërcor dhe të lëngut sinovial. Sipas një studimi të bërë me përdorimin e gjatë të Glukozaminës (deri në tre vjetë) te njerëz që vuajnë ...

Read more

Ferotec

Ferotec Ferotec është një shtesë ushqimore e përbërë prej Vitaminës C, Hekurit dhe Acidit Folik i nevojshëm për të plotësuar mungesat ushqimore ose nevojat e shtuara të këtyre përbërësve. Vitamina C bën të mundur rritjen e përthithjes në zorre të hekurit dhe acidit folik. Përbërja: Fruktozë, Ujë, Glukonat Hekuri, Acid Askorbik, Acid Folik. Konservues: Pottassio sorbato. Rregullues i aciditetit: Acid Citrik. ...

Read more

Fenpaed 100 Ibuprofen mg / 5 ml Pezullimi Oral

Fenpaed 100 Ibuprofen mg / 5 ml Pezullimi Oral 1 EMRI medicinal i produktit Fenpaed 100 Ibuprofen mg / 5 ml Pezullimi Oral 2 PËRBËRJA kualitative dhe kuantitative Ibuprofen 100 mg / 5ml 3 Forma farmaceutike Pezullimi Oral Pa sheqer Shije Luleshtrydhe 4 Të dhënat klinike 4.1 Indikacionet Terapeutike Recetë dhe OTC: 100 Ibuprofen mg / 5 ml Pezullimi oral është përdorur si një analgjezik per lehtesimin e dhimb ...

Read more

Flonidan 5 mg/5 ml (Suspension që përdoret nga goja)

Flonidan 5 mg/5 ml (Suspension që përdoret nga goja) LORATADINË FLETË UDHËZUESE: INFORMACION PËR PËRDORUESIN Lexojeni me kujdes këtë fletë udhëzuese përpara se të filloni ta merrni këtë medikament. Ruajeni këtë fletë udhëzuese. Mund tju nevojitet ta rilexoni përsëri. Nëse keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj. Ky medikament është përshkruar për ju. Mos ja jepni të tjerëve. Ai mund t'i ...

Read more

Flonidan 10 mg Tableta

Flonidan 10 mg Tableta Flonidan 5 mg/5 ml Suspension që përdoret nga goja LORATADINË FLETË UDHËZUESE: INFORMACION PËR PËRDORUESIN Lexojeni me kujdes këtë fletë udhëzuese përpara se të filloni ta merrni këtë medikament. Ruajeni këtë fletë udhëzuese. Mund tju nevojitet ta rilexoni përsëri. Nëse keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj. Ky medikament është përshkruar për ju. Mos ja jepni të ...

Read more

Felodipin STADA® 5 mg retard

Felodipin STADA® 5 mg retard Përbërës veprues: Felodipinë FLETËUDHËZUES PËR PACIENTIN PËRBËRJA Përbërës me veprim farmakologjik: Çdo tabletë me çlirim të modifikuar përmban 5 mg felodipinë. Përbërës të tjerë: Celulozë mikrokristaline, hipromelozë, laktozë monohidrat, povidon K25, propilen glikol, propil galat, stearat magnezi, silicë koloidale anhidër, talk, ngjyrues E171 dhe E172 . PARAQITJA DHE PËRMBAJTJA ...

Read more

Furosemid (tableta, solucion)

Furosemid (tableta, solucion) VETITË FARMAKOLOGJIKE • Furosemidi është një diuretik i fuqishëm. Ai vepron kryesisht në pjesën e trashë ngjitëse të ansës së Henleit, duke frenuar kotransportin e natriumit, kaliumit dhe klorit dhe, për pasojë, shkakton ekskretimin e sasive të mëdha të natriumit, klorit dhe ujit. • Gjatë përdorimit të tij vërehet rritje e ekskretimit të kaliumit, kalciumit dhe magnezit dhe rri ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top