You Are Here: Home » G

GENTAKOL Tretësirë me pika për sy

GENTAKOL Tretësirë me pika për sy - 0.3 % (Gentamicinë sulfat) Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit.  Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri.  Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj.  Ky bar është përshkruar për ju. Mos e jepni tek persona të tjerë. Mund t’i dëmtojë ata edhe pse mund të kenë të njëjtat ...

Read more

Genta krem

GENTA Krem – 0.1 % (Gentamicinë sulfat) Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit.  Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri.  Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj.  Ky bar është përshkruar për ju. Mos e jepni tek persona të tjerë. Mund t’i dëmtojë ata edhe pse mund të kenë të njëjtat simptoma si ju.  Në qo ...

Read more

Gray 500mg levofloxacin

Gray 500mg Gray 500mg është një antibiotik i cili i përket grupit të kinoloneve, ai përmban si lëndë bazë levofloxacin. Gray 500mg, vret bakteret të cilat shkaktojnë infeksione të ndryshme në trupin tonë. Gray 500mg përdoret për të trajtuar infeksionet: Sinuzit; Në personat që kanë probleme me frymëmarrjen dhe pneumoni; Në traktin urinar dhe probleme të veshkave; Në prostatë, sidomos në infeksionet e zgjatu ...

Read more

Gastronerton®, Tableta

Gastronerton®, Tableta Principi aktiv: Metoclopramide. 10 mg metoclopramide hydrochloride i barasvlefshëm me 8.92 mg metoclopramide . Lexojeni të gjithë fletëpalosjen me kujdes përpara se të përdorni barin. Ruajeni fletëpalosjen. Mund t'ju duhet ta lexoni përsëri. Nësë keni pyetje të tjera, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj. Ky bar është përshkruar për ju. Mos e kaloni atë në persona të tjerë. Mund ti dëmt ...

Read more

Grippostad® hotdrink (qeska)

Grippostad® hotdrink (qeska) Lënda vepruese: Paracetamol PËRBËRJA Lëndë me veprim farmakologjik: Çdo qeskë me 5 gr pluhur përmban 600 mg paracetamol. Lëndë të tjera: Acid askorbik (vitamin C) 50 mg, aspartam, etil celulozë, silic koloidale anhidër, sukrozë, acid citrik anhidër, aromë limoni. Çdo qeskë përmban 3800 mg karbohidrate. INDIKIMET Dhimbje të lehta deri mesatare; Rritje e temperaturës trupore (ethe ...

Read more

Glucosamine, Chondroitin & MSM (tableta)

Glucosamine, Chondroitin & MSM (tableta) Formula e avancuar për lëvizje të lehtë, fleksibile dhe pa dhimbje për të gjitha moshat. Kjo formulë tre në një për nyje të shëndetshme përmban ushqim për ndërtimin e kërcit si glukosaminë, kondroitin dhe MSM si burim i vlefshëm natyror i sulfurit organik i cili është mineral esencial për ligamente dhe inde tjera vitale te nyjeve. Trupi ynë ka më shumë se 140 nyj ...

Read more

Gotu Kola (kapsula)

Gotu Kola (kapsula) Gotu Kola (Centella Asiatica) është bima e cila rritet në rajonet tropikale të botës. Është bimë shumë e rëndësishme medicinale me efekte të mira farmakologjike e cila është përdorur gjerësisht në rajonet e orientit, ndërsa në vitet e fundit po bëhet gjithnjë e më e popullarizuar dhe e dobishme në botën perëndimore. Përbërësit primar aktiv te Gotu Kola kapsulave janë: saponins asiaticosi ...

Read more

Gravid (tableta)

Gravid (tableta) Integrator që përmban : acid folik, hekur, vitaminë C dhe fluor. Gravid është një integrator që pëmban acid folik, hekur, vitaminë C dhe fluor, i dobishëm në gratë shtatzëna, në rastet kur marrja nëpëmjet dietës e substancave të sipërpërmendura është e pamjaftueshme apo kur nevojat fiziologjike për këto substanca janë të shtuara. Gravid  përmban dozën ditore të këshilluar të acidit folik, s ...

Read more

Glibedal 5mg (tableta)

Glibedal 5mg (tableta) Lexoni me kujdes këtë fletëudhëzim para se të përdorni këtë bar. Ruajeni fletëudhëzimin. Ndoshta do t’ju duhet ta lexoni përsëri. Nëse keni pyetje të tjera, ju lutemi drejtohuni tek mjeku ose farmacisti. Ky bar është përshkuar për ju personalisht prandaj nuk duhet t’ua jepni të tjerëve. Ai mund të jetë i dëmshëm për ta edhe nëse simptomet e tyre janë të njëjta me tuajat. Përmbajtja e ...

Read more

Gentamicin (pomade)

Gentamicin (pomade) Përbërja: 1 tubetë përmban: 15 g (0.1 gentamicin sulfat). Veprimi Gentamicina është një antibiotik baktericid me spekter të gjerë veprimi, që i përket grupit të aminoglukozideve. Vepron kundër bakterieve aerobe gram-negative të tilla si enterobakteriet (Escherichia coli, Enterobacter, Klebsiella, Proteus, Serratia, Yersinia), kundër të gjitha llojeve të Pseudomonas aeruginosa, disa bakte ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top