You Are Here: Home » H

HALOPERIDOL Tretësirë për injeksion 5 mg/1 ml

HALOPERIDOL Tretësirë me pika për gojë 2 mg/ml Tretësirë për injeksion 5 mg/1 ml (Haloperidol) Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit.  Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri.  Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj.  Ky bar është përshkruar për ju. Mos e jepni tek persona të tjerë. Mund t’i dëmtojë ata e ...

Read more

HALOPERIDOL Tretësirë me pika për gojë

HALOPERIDOL Tretësirë me pika për gojë 2 mg/ml (Haloperidol) Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit.  Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri.  Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj.  Ky bar është përshkruar për ju. Mos e jepni tek persona të tjerë. Mund t’i dëmtojë ata edhe pse mund të kenë të njëjtat si ...

Read more

HEMOMYCIN pudër për suspension oral 200mg/5ml

HEMOMYCIN pudër për suspension oral 200mg/5ml azitromicinë 200mg/5ml. PËRBËRJA  5 ml pudër për suspension oral pëmbajnë: azitromicinë 200 mg (në formë të dihidratit të azitromicinës); VEPRIMI  Azitromicina është antibiotik  gjysëmsintetik me spektër të gjërë që është krijuar si analog makrolid eritromicinës dhe paraardhës i grupi të ri të antibiotikëve - azalidëve. Frenon sintezën e proteinave duke u lidhur ...

Read more

HEMOMYCIN pudër për suspension oral 100mg/5ml

HEMOMYCIN pudër për suspension oral 100mg/5ml azitromicinë 100mg/5ml. PËRBËRJA  5 ml pudër për suspension oral pëmbajnë: azitromicinë 100 mg (në formë të dihidratit të azitromicinës); VEPRIMI  Azitromicina është antibiotik  gjysëmsintetik me spektër të gjërë që është krijuar si analog makrolid eritromicinës dhe paraardhës i grupi të ri të antibiotikëve - azalidëve. Frenon sintezën e proteinave duke u lidhur ...

Read more

HEMOMYCIN 500mg

HEMOMYCIN azitromicinë  tableta të veshura me film PËRBËRJA  1 tabletë e veshur me film përmban: azitromicinë 500 mg (në formë të dihidratit  të azitromicinës). VEPRIMI  Azitromicina është antibiotik  gjysëmsintetik me spektër të gjërë që është krijuar si analog makrolid eritromicinës dhe paraardhës i grupi të ri të antibiotikëve - azalidëve. Frenon sintezën e proteinave duke u lidhur  me nënnjësinë  50S të ...

Read more

HEMOMYCIN

HEMOMYCIN azitromicinë kapsula të forta  PËRBËRJA 1 kapsulë e fortë përmban:  azitromicinë 250 mg (në formë të dihidratit  të azitromicinës). VEPRIMI Azitromicina është antibiotik  gjysëmsintetik me spektër të gjërë që është krijuar si analog makrolid eritromicinës dhe paraardhës i grupi të ri të antibiotikëve - azalidëve. Frenon sintezën e proteinave duke u lidhur  me nënnjësinë  50S të ribozomeve dhe vepr ...

Read more

HEXAQUINE

HEXAQUINE Lëndët aktive: Benzoat kinine 120 mg Klorhidrat tiamine (vit B1)....31 mg Forma farmaceutike: Tableta (kuti me 18 tab). Indikimet: Përdoret kryesisht në trajtimin e krampeve muskulare. Dozimi: Përdorim vetëm te të rriturit: 2- 3 tableta në ditë. ...

Read more

HEXATRIONE

HEXATRIONE Lënda aktive: Hexacetonid triamcinoloni 40 mg . Forma farmaceutike: Forme injektabile intraartikulare. Indikimet: Në sëmundjet reumatike, artrite inflamatore (te të rriturit, foshnjat mbi një vjeç, fëmijë dhe adoleshentët), spondiliartrite, osteoartroza, sinovite, borsite. Dozimi: Te të rriturit: Merret 0,5-2 ml suspension, ose 10- 40 mg hexacetonid triamcinoloni (duke mos kaluar dy ampula 40 mg) ...

Read more

Hydramin (bustina)

Hydramin (bustina) Fuqia e kombinimit Klor (Cl) 165. 6 mg: luan rol thelbesor në ruajtjen e ekuilibrit hidro elektrolitik qelizor. Klori është anioni kryesor që përmban lëngu gastrik. Natrium (Na) 134. 8 mg: luan rol në rregullimin e përshkueshmërisë së membranës qelizore. Magnezium (Mg) 104. 4 mg: luan rol në një sërë mekanizmash rregullatore në nivelin muskular dhe nervor. Kalium (K) 38. 3 mg: luan rol th ...

Read more

Hollesta 40 mg (film-tableta të mbështjellura.)

Hollesta 40 mg (film-tableta të mbështjellura.) Lexoni me kujdes këtë fletëudhëzim para se të përdorni këtë bar. Ruajeni fletëudhëzimin. Ndoshta do t’ju duhet ta lexoni përsëri. Nëse keni pyetje të tjera, ju lutemi drejtohuni tek mjeku ose farmacisti. Ky bar është përshkuar për ju personalisht prandaj nuk duhet t’ua jepni të tjerëve. Ai mund të jetë i dëmshëm për ta edhe nëse simptomet e tyre janë të njëjta ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top