You Are Here: Home » I

Imipramine 25mg

IMIPRAMINE Drazhe – 25 mg (Imipraminë klorhidrat) Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit.  Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri.  Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj.  Ky bar është përshkruar për ju. Mos e jepni tek persona të tjerë. Mund t’i dëmtojë ata edhe pse mund të kenë të njëjtat simptoma si j ...

Read more

Indometacine 100mg

INDOMETACINE Suposte - 100 mg (Indometacine ) Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit. • Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri. • Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj. • Ky bar është përshkruar për ju. Mos ja rekomandoni personave të tjerë. Mund t’i dëmtojë ata edhe pse mund të kenë të njëjtat simptoma me ...

Read more

Iktiol pomade

IKTIOL Pomadë – 10% – 20 g (Iktamol) Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit.  Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri.  Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj.  Ky bar është përshkruar për ju. Mos e jepni tek persona të tjerë. Mund t’i dëmtojë ata edhe pse mund të kenë të njëjtat simptoma me ju.  Në qoftë ...

Read more

Imodium

Imodium Kapsula PËR ÇFARË PËRDORET IMODIUM ? Në diarre, IMODIUM bënë feçet më të ngurta dhe më të rralla. Ju mund të merrni IMODIUM  për diarretë  e papritura (akute) ose për diarretë që zgjasin në kohë (kronike). Juve mund t’iu jepet IMODIUM dhe nëse  keni pjesë të zorrëve tuaja të hequra,  përderisa kjo shpesh shkakton diarre. KUR NUK DUHET PËRDORUR IMODIUM Imodium nuk përdoret në fëmijët nën moshën 2 vje ...

Read more

INOFER

INOFER PERBERJA CILESORE DHE SASIORE SUKSINAT HEKURI 100.0 mg ACID SUKSINIK 100.0 mg INDIKACIONET TERAPEUTIKE Inofer administrohet: 1. Në raste të anemive të shkaktuara nga mungesa e hekurit, te të rriturit: kryesisht te femrat shtatëzëna (merret si trajtim parandalues). 2. Për të parandaluar mungesën e hekurit që mund të vijë si pasojë e një ushqimi jo të pasur, te fëmijët mbi 6 vjeç. MENYRA ADMINISTRIMIT ...

Read more

Izopamil 80 mg, (film tableta)

Izopamil 80 mg, (film tableta) Lexoni me kujdes këtë fletëudhëzim, para se të filloni përdorimin e këtij bari. Nëse keni pyetje shtese, drejtohuni tek mjeku apo farmacisti juaj. Ky bar ju është përshkruar juve dhe nuk duhet të ja jepni të tjerëve. Mund të ju bëjë dem, edhe atëherë kur kanë simptomë të njejta të sëmundjes sikur ju. Në rast se ndonje efekt i padëshirueshëm bëhet serioz ose vëreni ndonjë efekt ...

Read more

Itraconazol-CIMEX (kapsula)

Itraconazol-CIMEX (kapsula) Informacion për pacientët. Lexoni me kujdes informacionin në fletëpalosje përpara se të përdorni preparatin mjekësor. Ky preparat mjekësor ju është dhënë juve personalisht dhe ju nuk duhet t’ia jepni personave të tjerë. Edhe nëse personat e tjerë mund të kenë të njëjta simptoma sëmundjeje si ju, një preparat i tillë mund t’u shkaktojë atyre dëmtime. Çfarë është Itraconazol-CIMEX ...

Read more

Itraconazol Axapharm (kapsula)

Itraconazol Axapharm (kapsula) Informacion për pacientët Lexoni me kujdes informacionin në fletëpalosje përpara se të përdorni preparatin mjekësor. Ky preparat mjekësor ju është dhënë juve personalisht dhe ju nuk duhet t’ia jepni personave të tjerë. Edhe nëse personat e tjerë mund të kenë të njëjta simptoma sëmundjeje si ju, një preparat i tillë mund t’u shkaktojë atyre dëmtime. Çfarë është Itraconazol Axap ...

Read more

Itanem (solucion për Infuzion / Injeksion)

Itanem (solucion për Infuzion / Injeksion) ITANEM ®, 500 mg, pluhur për tretësirë për injeksion / infuzion. ITANEM ®, pluhur 1 g për tretësirë për injeksion / infuzion. Meropenem. Në këtë fletëudhëzim ju do të lexoni: 1.  Çfarë është  ITANEM ® dhe për çfarë perdoret 2.  Çfarë duhet të dini para se të merrni ITANEM ® 3.  Si  përdoret ITANEM® 4.  Efektet e mundshme anësore 5.  Si të ruhet ilaçi ITANEM® 1. Çfa ...

Read more

Ipsoflog (tableta, krem,ampule)

Ipsoflog (tableta, krem) Eshtë antiflamatori që i përgjigjet një përdorimi afatgjatë deri në 180 ditë pa asnjë lloj efekti anësor. Ipsoflog (piroxicam) indikohet në trajtimin simptomatik të: infeksioneve reumatologjike; gjendjet inflamatore dhe degjenerative; në gjëndjet e dhimbjes akute; në dhimbjen post operatore, postraumatike; në dismenorre primare. Përqëndrimi i principit aktiv me një marrje të vetme, ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top