You Are Here: Home » J

Jodex spray

Jodex Spray - 8.5% - 30 ml (Povidon jod) Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit.  Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri.  Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj.  Ky bar është përshkruar për ju. Mos e jepni tek persona të tjerë. Mund t’i dëmtojë ata edhe pse mund të kenë të njëjtat simptoma me ju.  Në q ...

Read more

Jodox (tableta)

Jodox (tableta) Përbërja 1 tabletë Iodox® përmban 262 mikrogram jodur kaliumi (e barasvlershme me 200 mikrogram jod). Përdorimet Jodox® përdoret për: - Parandalimin e pamjaftueshmërisë së jodit (p.sh. parandalimi i gushës në zonat me mungesë jodi si dhe pas heqjes së gushës së shkaktuar nga mungesa jodike); - Trajtimin e strumës (gushës) eutiroide tek të porsalindurit, fëmijët, adoleshentët të rinjtë. Kundë ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top