You Are Here: Home » Lajme

Incidol 50mg

Incidol 50mg (MEBHIDROLINE) Drazhe - 50 mg (Mebhidrolinë napadisilat) Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit.  Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri.  Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj.  Ky bar është përshkruar për ju. Mos e jepni tek persona të tjerë. Mund t’i dëmtojë ata edhe pse mund të kenë të n ...

Read more

Rinostil (pika)

Rinostil (pika) Përpara përdorimit lexo me kujdes fletën përshkruese dhe të gjitha shpjegimet në fletëudhëzimin. Ky është një medikament i cili mund të aplikohet vetë për të kuruar çrregullime të lehta dhe kalimtare të hundës të cilat dallohen nga pacienti pa ndihmën e mjekut. Kështu që merret pa recetë por duhet përdorur në mënyrë korrekte që të jetë efikas dhe të reduktojë efektet e padëshiruara. Për info ...

Read more

Reumil A.D. (tableta)

Reumil A.D. (tableta) Kondroitinsulfati sodik. Është glukozaminaglikane më e përhapur në nivelin e kartilagos, kështu që është përbërësi sasior më i rëndësishëm i tij. Glukozamina. Komponent natyral, prezent në organizmin tonë. Stimulon prodhimin e indit kartilagenos duke ekuilibruar proçeset e degjenerimit dhe të sintezës të kartilagos. Acidi lipoik komponent natyral i organizmit tonë dhe me veti të larta ...

Read more

Raniberl 150 (tableta)

Raniberl 150 (tableta) 1. ÇFARË ËSHTË RANIBERL 150 DHE PËR ÇFARË PËRDORET Raniberl 150 është një produkt mjekësor me veprim në traktin gastrointestinal, që i përket grupit të barnave të njohur si bllokuesit e H2 – receptorëve, të cilët pakësojnë prodhimin e acidit të stomakut. Raniberl 150 përdoret: për trajtimin e ulçerave duodenale; për trajtimin e ulçerave beninje të stomakut; për trajtimin e inflamacion ...

Read more

ALORA 100mg (tableta te veshura me film)

ALORA 100mg (tableta te veshura me film) PËRMBAJTJA Çdo tabletë e veshur me film ALORA përmban 100 mg ekstrakt të Iules së sahatit - Passiflore incarnata- (përmban 3.5% flavonoide si Vitexin) dhe oksid hekuri të kuq red (E172) si agjent ngjyrosës. VETITË FARMAKOLOGJIKE Grupi farmakoterapeutik: Sedativ. Kodl ATC: N/A Ekstrakti i Lule sahatit është një bar sedativ, i cili përftohet nga bima natyrale e quajtur ...

Read more

Micos (qumesht, pomade)

Micos (qumesht, pomade) PËRBËRJA Pomada dermatologjike: 100 g pomadë përmbajnë: - Përbërës aktiv: Ekonazol nitrat 1 g. - Përbërës shtesë: Polioksietilenglikol palmito-stearat, parafinë e lëngshme, gliceride të acideve yndyrorë të ngopur të polioksietilenuar, acid benzoik, butilhidroksianizol, ujë të dejonizuar. Qumështi dermatologjik: 100 g qumësht përmbajnë: - Përbërës aktiv: Ekonazol nitrat 1 g. - Përbërë ...

Read more

Magalox (suspension)

Magalox (suspension) Informacion për pacientët: Përmbajtja e substancave aktive: 2249,5 mg hidroksid alumini në formë geli (10%), 425, 0 mg hidroksid magnezi në formë paste (30%). Përmbajtja e substancave ndihmese: Sorbitol - jokristalizues, metilparahidroksibenzoat, propilparahidroksibenzoat, aromë Mente, ujë i distiluar. 1.Çfarë është MAGALOX® dhe për çfarë përdoret Magalox është antiacid puferik i cili z ...

Read more

Century Formula (tableta)

Century Formula (tableta) Preparati është i formuluar ne mënyrë speciale që të përmbush nevojat ditore të njeriut me vitamina dhe minerale, veçanërisht te gratë në kohën e planifikimit të shtatzënisë gjatë dhe pas shtatzënisë. Gjatë periudhës së gjidhënies është zgjidhja juaj me e mire. Përmbajtja: 15 vitamina dhe minerale esenciale, vitamina A, B, C, E, të gjithë grupin e vitaminave B, acid folik të nevojs ...

Read more

Buscopan (butilskopolamina)

Butilskopolamina (solucion, tableta) VETITË FARMAKOLOGJIKE • Butilskopolamina është një alkaloid kuaternar, i ngjashëm me atropinën, që vepron si antagonist kompetitiv i acetilkolinës në receptorët muskarinikë, sidomos në nivelin e lidhjes neuroefektore parasimpatike. • Efektet qëndrore të butilskopolaminës mungojnë, pasi struktura kuaternare e saj nuk lejon kalimin e barrierës hematoencefalike. • Veprimi k ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top