You Are Here: Home » M

MULTIGO

MULTIGO INDIKACIONET: Shtesë ushqimore me përmbajtje poleni,tërshëre dhe fier,të domosdoshme për rritjen dhe zhvillimin e fëmijëve. I domosdoshëm në ndërrimin e stinëve dhe gjatë veprimtarive sportive. PERBERESIT: Ujë ,sakaroze ,tërshërë ,fier ,ekstrakte të polenit,antioksidante ,acid citric. MENYRA E PERDORIMIT: 5 ml në mëngjes dhe 5 ml mbasdite. Produkti duhet të tretet në ujë ose në lëngje frutash. Tunde ...

Read more

Marisol

Marisol Përbërësit: ujë , kripë deti, aloe barbadensis extract, benzalkonium chloride. Efektet: Marisol sensitive është një formulë speciale me ujë deti dhe ekstrakt të gjetheve aloe vera. Aloe vera përmban një xhel natyral i cili ka veti antinflamatore dhe imunostimuluese. Kjo çon në uljen e edemës dhe rigjenerimin e mukozes nazale gjatë dhe pas infeksioneve. Ekstrakti i aloe vera përmban vitamine C, E dhe ...

Read more

Menartan plus 20 mg/12,5 mg

Menartan plus 20 mg/12,5 mg Tableta të veshura me film (cipë) Lëndët vepruese: olmesartan medoksomil dhe hidroklortiazid Fletë udhëzuese për pacientin Lexojeni me kujdes të gjithë fletën udhëzuese përpara se të përdorni barin Ruajeni këtë fletë-udhëzuese pasi mund t’ju nevojitet përsëri. Drejtohuni tek mjeku ose farmacisti në rast se keni pyetje të tjera. Mjeku e ka përshkruar këtë bar vetëm për ju. Mos ia ...

Read more

MAGNESPASMYL

MAGNESPASMYL Suplement mineral në formën e laktatit të magnesiumit dihidrat (465.4 mg) i cili përdoret te fëmijë mbi 6 vjeç dhe të rriturit. Dozimi: Te të rriturit: 6 -10 tableta në ditë të ndarë në disa doza. Te fëmijët mbi 6 vjeç: 10 deri 30 mg / kg / ditë. ...

Read more

Migranerton® (Kapsula)

Migranerton® Kapsula Brenda Paketimit Për trajtimin e atakeve migrenoze Përbërësit aktivë: Paracetamol, Metoclopramide. Përbërja: 1 kapsul përmban: Përbërës aktivë: paracetamol 500 mg, metoclopramide hydrochloride monohydrate 5 mg. Përbërës shtesë: Laktozë, kopovidon, talk, natrium dodecil sulfat, xhelatinë, agjent ngjyrues: indigokarminë, dioksid titaniumi, ferrite të verdha. Grupi farmakoterapeutik: Bar a ...

Read more

Mycoflor (kapsula)

Mycoflor (kapsula) Me përdorim shumë të gjërë dhe pa efekte anësore. Përbërës ushqimorë me bazë bimore. Përbërësit: 1. Ekstarkt i thatë i bimës Tabebuia (e cila ka 3% Naftokinon). Veprimi i saj është: • Antiviral • Imunostimulues • Antimykotik • Antikandida 2. Ekstrakt i thatë i vajit europian (ka 15% vaj ulliri). Kjo ka veprim: • Imunostimulues • Antibakterial • Antimykotik • Antikandida 3. Ekstrakt i that ...

Read more

Muco-X 600 (tableta eferveshente)

Muco-X 600 (tableta eferveshente) Informacione për pacientët Lexojeni këtë fletëudhëzim për pacientët me vëmendje para se ta përdorni ilaçin. Ky ilaç është udhëzuar për ju personalisht dhe ju nuk duhet t’ia jepni personave të tjerë. Edhe nëse ata kanë të njëjtat simptome të sëmundjes sikurse ju, ilaçi mund t’i dëmtojë. Çfarë është Muco-X 600 dhe kur përdoret? Muco-X 600 përmban substancën aktive N-acetilcis ...

Read more

Muco-X 200 (tableta)

Muco-X 200 (tableta) Informacion për pacientët Lexojeni këtë fletëudhëzim për pacientët me vëmendje para se ta përdorni ilaçin. Ky ilaç është udhëzuar për ju personalisht dhe ju nuk duhet t’ia jepni personave të tjerë. Edhe nëse ata kanë të njëjtat simptome të sëmundjes sikurse ju, ilaçi mund t’i dëmtojë. Çfarë është Muco-X 200 dhe kur përdoret? >Muco-X 200 përmban substancën aktive N-acetilcisteinë. Ai ...

Read more

Muco-X 100/200/600 (bustina)

Muco-X 100/200/600 (bustina) Informacione për pacientët Lexojeni këtë fletëudhëzimi për pacientët me vëmendje para se ta përdorni ilaçin. Ky ilaç është dhënë për ju personalisht dhe ju nuk duhet t’ia jepni personave të tjerë. Edhe nëse ata kanë të njëjtat simptome të sëmundjes sikurse ju, ilaçi mund t’i dëmtojë. Çfarë është Muco-X 100/200/600 dhe kur përdoret? Muco-X 100/200/600 përmban substancën aktive ac ...

Read more

Mucofar (tableta, shurup)

Mucofar (tableta, shurup) Veprimi Ambroksoli është mukolitik sintetik dhe bronkosekretolitik, derivat i bromheksinës. Stimulon gjëndrat seromukoze bronkiale, qelizat Clara (Clara cells), pneumocitet II dhe epitelin ciliar. Normalizon vetitë fiziko-kimike të mukusit bronkial, rrit krijimin dhe lirimin e surfaktantit, substancë sipërfaqësore aktive e cila është e domosdoshme për normalizimin e funksionit të e ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top