You Are Here: Home » N

Nitrofurantoine 100mg

NITROFURANTOINE Tableta - 100 mg (Nitrofurantoinë) Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit.  Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri.  Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj.  Ky bar është përshkruar për ju. Mos e jepni tek persona të tjerë. Mund t’i dëmtojë ata edhe pse mund të kenë të njëjtat simptoma si ...

Read more

NEOCIL 500mg

NEOCIL Tableta të veshura me film – 500 mg (Ciprofloksacinë klorhidrat) Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit.  Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri.  Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj.  Ky bar është përshkruar për ju. Mos e jepni tek persona të tjerë. Mund t’i dëmtojë ata edhe pse mund të kenë të ...

Read more

Neobac pomade

Neobac Pomadë – (5 mg + 500 IU)/g (Neomicin sulfat, Bacitracin) Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit  Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri.  Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj.  Ky bar është përshkruar për ju. Mos e jepni tek persona të tjerë. Mund t’i dëmtojë ata edhe pse mund të kenë të njëjtat ...

Read more

NITROSORBIT 10MG

NITROSORBIT Tableta - 10 mg (Izosorbid dinitrat) Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit.  Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri.  Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj.  Ky bar është përshkruar për ju. Mos e jepni tek persona të tjerë. Mund t’i dëmtojë ata edhe pse mund të kenë të njëjtat simptoma si ju ...

Read more

NIFEDIPINE

NIFEDIPINE Drazhe - 10 mg (Nifedipinë) Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit.  Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri.  Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj.  Ky bar është përshkruar për ju. Mos e jepni tek persona të tjerë. Mund t’i dëmtojë ata edhe pse mund të kenë të njëjtat simptoma si ju.  Në qof ...

Read more

Nicordin 20mg

Nicordin Tableta – 20 mg (Nitrendipinë) Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit.  Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri.  Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj.  Ky bar është përshkruar për ju. Mos e jepni tek persona të tjerë. Mund t’i dëmtojë ata edhe pse mund të kenë të njëjtat simptoma si ju.  Në qo ...

Read more

NIKOTINAMID 200MG

Tableta – 200 mg (Nikotinamid) Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit.  Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri.  Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj.  Ky bar është përshkruar për ju. Mos e jepni tek persona të tjerë. Mund t’i dëmtojë ata edhe pse mund të kenë të njëjtat simptoma si ju.  Në qoftë se nd ...

Read more

Neuro B

Neuro B Tretësirë për injeksion - (100 mg + 50 mg + 0.5 mg)/2 ml (Vitamin B1 + Vitamin B6 + Vitamin B12) Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit.  Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri.  Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj.  Ky bar është përshkruar për ju. Mos e jepni tek persona të tjerë. Mund t’i dëm ...

Read more

NODIR SUSPENSION

NODIR SUSPENSION FLETËPALOSJA EMRI: Suplement ushqimor i nevojshëm për trajtimin e diarresë jo specifike. PËRBËRJA: Tretësira është një përzierje me aromë luleshtrydheje me bazë pluhurin e  kaolinës  dhe ekstrakte Kamomili dhe Arre të zakonshme. INDIKACIONET: Është një formulë në të cilën fuqia absorbuese e pudrës së kaolinës shtohet nga veprimi antispasmatik i kamomilit dhe efekti relaksues i arrës në mëny ...

Read more

NIACIDE (Krem)

NIACIDE (Krem) Niacide krem ka në përbërjen e tij: Nicotinamid 4% Acid Salicilik 0,5% Acid Glikolik 1% Vaj Onagre 3% Kombinimi i Nikotinamidit si korrigjues i akneve si dhe veprimi hidratues i acidit glykolik dhe ai salicilik,e ka bërë të sukseshme këtë formulë. Nikotinamidi është forma aktive e Niacines(Vit B3) dhe ka një efekt antinflamator ,efekt i cili jep një ndihmesë të madhe në trajtimin e akneve. Ni ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top