You Are Here: Home » O

Olanzapin 10 mg

Olanzapin Tableta të veshura me film – 10 mg (Olanzapinë) Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit.  Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri.  Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj.  Ky bar është përshkruar për ju. Mos e jepni tek persona të tjerë. Mund t’i dëmtojë ata edhe pse mund të kenë të njëjtat simpt ...

Read more

Ostamax 70mg

OSTAMAX Tableta - 70 mg (Alendronat natrium trihidrat) Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit.  Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri.  Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj.  Ky bar është përshkruar për ju. Mos e jepni tek personave të tjerë. Mund t’i dëmtojë ata edhe pse mund të kenë të njëjtat simpto ...

Read more

ONDANSETRON

ONDANSETRON Tretësirë për injeksion – 8 mg/4 ml (Ondansetron hydrochloride) Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit.  Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri.  Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj.  Ky bar është përshkruar për ju. Mos e jepni tek persona të tjerë. Mund t’i dëmtojë ata edhe pse mund të ken ...

Read more

O.R.S Oral Rehydration Salts.

O.R.S  Oral Rehydration Salts. O.R.S është një tabletë  eferveshente me përbërje kripërash minerale me shije limoni. Përdorimet: Përdoret për të rikthyer ekuilibrin e lëngjeve  dhe ektroliteve të humbura nga diarrea dhe shkaqe të tjera që bëjnë të mundur humbjen e elektroliteve. Të rritur dhe fëmijë mbi 12 kg: 200ml me solucionin që përmban O.R.S çdo herë që liveli i lëngjeve bie. Infantët dhe fëmijët nën 2 ...

Read more

Orimir

Orimir Shtesë ushqimore me bazë mirtillon roso,betulla alba,vitamin c,ndihmës në funksionimin e aparatit urinar. Mënyra e përdorimit 5ml shurup 1 deri në 3 herë ne dite,mund të pihet edhe i tretur në ujë apo lëng frutash,në shurup janë të pranishme copa te ekstraktit,kjo nuk prek cilësinë e produktit. Produkti duhet të tundet para përdorimit. Mirtillo roso përmban flavonoide,antocianidine,acide organike dhe ...

Read more

Opstipal

Opstipal Paketim me 30 kapsula Trajton konstipacionin Një kapsulë përmban Ekstrakt të thatë: Senne Frangulae Mender Ingridientë të tjerë: Laktozë, nisështë misri. Masa e një kapsule 560 mg Opstipal është një produkt herbal që përmban ekstrakt të tharë të gjetheve të senës, mendër dhe frangulae. Këto bimë medicinale janë përdorur tradicionalisht për të trajtuar flatulencën, keqtretjen dhe konstipacionin dhe ...

Read more

OBINOX TOSSE

OBINOX TOSSE      Indikacionet: Trajtimin e kollës së thatë dhe produktive. Mjekon inflamacionin e mukozës së traktit respirator . Hollon e zbut  sekrecionet bronkiale. Ingredientët: Sorbitolo sciroppo, Papavero rosso (Papaver rhoeas L.) petali e.f.,  Pino (Pinus spp.) gemme e.f., Malva (Malva Sylvestris L.) foglie e.f., Eucalipto  (Eucalyptus globulus Labill.) foglie e.f., Marrubio (Marrubium volgare) fior ...

Read more

Olanzapin

Olanzapin FLETEUDHËZUES PËR PACIENTIN Lexoni të gjithë fleteudhëzuesin me vëmendje përpara se të filloni pëdorimin e këtij bari. Mbajeni këtë fletëudhëzues.Mund t'iu nevojitet për ta lexuar sërish. Nëse keni pyetje të mëtejshme,ju lutemi pyesni mjekun ose farmacistin tuaj. Ky medikament është përshkruar për ju personalisht dhe ju nuk duhet t'ia kaloni të tjerëve. Ky medikament mund t'i dëmtojë ata edhe pse ...

Read more

Oxetin (tableta)

Oxetin (tableta) Informacion për pacientët: Përmbajtja e substancave aktive: 20 mg fluoksetinë në formë të fluoksetinë kloridit. Përmbajtja e substancave ndihmëse: laktoza , amidon misri, polividoni, dioksid siliciumikoloidal, magnezium stearati, metilhidroksipropil celuloza, titan dioksidi, makrogol 400. 1.Çfarë është OXETIN® dhe për çfarë përdoret Përbërja: Një film tabletë përmban: 20 mg fluoksetinë në f ...

Read more

Osmoclean Hypertonic (spraj)

Osmoclean Hypertonic (spraj) Osmoclean-Hypertonic ®, është një spraj për pastrimin mjekësor të hundës, i përshtatshme për foshnjat, fëmijët dhe të rriturit. Paketimi: Shishkë qelqi 50ml me sprays të hundës, mikropomp e integruar. Përmban ± 50ml hypertonic të kripur, me një pH neutral. (550 sprays, spray 90ml = 1). Përbërja: bikarbonat natriumi chloride, fosfat natriumi monopërbërës, ujë për injeksion me pH ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top