You Are Here: Home » Q

QUININE + VIT C

QUININE + VIT C Lëndët aktive: Kininë bisulfat ( E300) 40mg Acid askorbik 50mg Forma farmaceutike: Tableta (kuti me 24 tab). Indikimet: Përdoret kryesisht në trajtimin e krampeve muskulare. Dozimi: Përdorim vetëm te të rriturit. Merren deri në 4 tableta në ditë. ...

Read more

Qari (tableta)

Qari (tableta) Rufloxacine 6 tableta nga 200 mg. Është antibiotik i grupit të Fluorokinoloneve, i gjeneratës së tretë dhe me spektër të gjërë veprimi. Vetitë Përthithet me stomak bosh dhe eliminohet shumë mirë në veshka. Vepron shumë mirë mbi bakteret gram+ dhe gram-. Gjysmëjeta e medikamentit është 35 orë. Pa efekte kolaterale. Merret një herë në ditë. Ky antibiotik vepron mbi këto baktere: Proteus, Proteu ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top