You Are Here: Home » R

Ranital® 50 mg/2 ml – Tretësirë për injeksion

Ranital® 50 mg/2 ml - Tretësirë për injeksion Ranitidinum FLETËUDHËZUESE: INFORMACION PËR PËRDORUESIN Lexojeni me kujdes këtë fletë udhëzuese përpara se të filloni të merrni këtë produkt mjekësor. Ruajeni këtë fletë udhëzuese. Mund tu nevojitet ta rilexoni atë përsëri. Nëse keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj. Ky produkt mjekësor është përshkruar vetëm për ju. Ju lutemi mos ua jepni ...

Read more

RHINAMIDE

RHINAMIDE Solucion nasal (flakon 20 ml) me përmbajtje klorhekzidine i përdorur në gjendjet e bllokuara të hundëve (në rrufë), në rinite dhe sinusite te te rriturit dhe të rinjtë mbi 15 vjeç. Aplikohet në formën e sprayeve: 1 spray në secilën vrimë hunde 2-5 herë në ditë. Kohëzgjatja maksimale e trajtimit është 3 deri në 5 ditë. ...

Read more

REGLAN® 5 mg/5 ml tretësirë orale

REGLAN® 5 mg/5 ml tretësirë orale  metoklopramid FLETUDHËZIM Para se të filloni ta merrni këtë bar lexojeni me kujdes këtë fletudhëzim. Ruajeni këtë fletudhëzim. Ndoshta do të keni nevojë që ta lexoni përsëri më vonë. Nëse keni ndonjë pyetje tjetër ju lutemi drejtohuni te mjeku juaj ose farmacisti. Ky bar është përshkruar personalisht për ju dhe ju nuk duhet t'ua jepni të tjerëve. Ky mund tu bëjë keq atyre ...

Read more

REGLAN® 10 mg tableta

REGLAN® 10 mg tableta  metoklopramid FLETUDHËZIM Para se të filloni ta merrni këtë bar lexojeni me kujdes këtë fletudhëzim. Ruajeni këtë fletudhëzim. Ndoshta do të keni nevojë që ta lexoni përsëri më vonë. Nëse keni ndonjë pyetje tjetër ju lutemi drejtohuni te mjeku juaj ose farmacisti. Ky bar është përshkruar personalisht për ju dhe ju nuk duhet t'ua jepni të tjerëve. Ky mund tu bëjë keq atyre edhe nëse ka ...

Read more

Royal Jelly 200 (kapsula)

Royal Jelly 200 (kapsula) Informacion për pacientët: Përmbajtja e substancave aktive: Majë mjalti 200 mg që i përgjigjet 68 mg majë mjalti të liofilizuar. Përmbajtja e substancave ndihmese: Vaj soje, vaj bimor, vaj i hidrogjenizuar soje, dyll blete, sojë lecitinë 45%, etil vanilinë, xhelatinë, glicerol, anidrisorb, sunset yellow, etilhidroksibenzoat natrium, dioksid titani, propilhidroksibenzoat natriumi, c ...

Read more

Rochalitex drops (pika)

Rochalitex drops (pika) Rochalitex drops, është një kombinim unik i varieteteve natyrore, esenca vajrash bimore, i cili është prodhuar si përgjigje e kërkesave në rritje të publikut, për produkte natyrale higjenike. Rochalitex drops kur përzihet në ujë, mund të përdoret për shpëlarjen e gojës, ose gargarë për duke krijuar një aromë tërheqëse speciale, në hapësirat e gojës. Në rastet kur Rochalitex drops, ës ...

Read more

Risperidon Alkaloid 3 mg (film-tableta të mbështjellura)

Risperidon Alkaloid 3 mg (film-tableta të mbështjellura) Lexoni me kujdes këtë fletëudhëzim para se të përdorni këtë bar. Ruajeni fletëudhëzimin. Ndoshta do t’ju duhet ta lexoni përsëri. Nëse keni pyetje të tjera, ju lutemi drejtohuni tek mjeku ose farmacisti. Ky bar është përshkuar për ju personalisht prandaj nuk duhet t’ua jepni të tjerëve. Ai mund të jetë i dëmshëm për ta edhe nëse simptomet e tyre janë ...

Read more

Risperidon Alkaloid 2 mg (film-tableta të mbështjellura)

Risperidon Alkaloid 2 mg (film-tableta të mbështjellura) Lexoni me kujdes këtë fletëudhëzim para se të përdorni këtë bar. Ruajeni fletëudhëzimin. Ndoshta do t’ju duhet ta lexoni përsëri. Nëse keni pyetje të tjera, ju lutemi drejtohuni tek mjeku ose farmacisti. Ky bar është përshkuar për ju personalisht prandaj nuk duhet t’ua jepni të tjerëve. Ai mund të jetë i dëmshëm për ta edhe nëse simptomet e tyre janë ...

Read more

Risperidon Alkaloid 1 mg (film-tableta të mbështjellura)

Risperidon Alkaloid 1 mg (film-tableta të mbështjellura) Lexoni me kujdes këtë fletëudhëzim para se të përdorni këtë bar. Ruajeni fletëudhëzimin. Ndoshta do t’ju duhet ta lexoni përsëri. Nëse keni pyetje të tjera, ju lutemi drejtohuni tek mjeku ose farmacisti. Ky bar është përshkuar për ju personalisht prandaj nuk duhet t’ua jepni të tjerëve. Ai mund të jetë i dëmshëm për ta edhe nëse simptomet e tyre janë ...

Read more

Ripomill (shurup)

Ripomill (shurup) Me Magnez dhe ekstraktetet e Passiflora, Melissa, Tiglio dhe Kamomili. Indikacionet Ripomili është një integrator alimentar i pasur me Magnez , Tiglio dhe Kamomil të rëndësishëm për mirëmbajtjen e ekuilibrit fiziologjik të gjumit. Ingredientët Ujë i osmolarizuar, fruktozë, mjaltë Akacie, citrate Magneziumi, tampon acid, ekstakt i thatë i Pasiflores 0.5 % i pasur në flavonoide, ekstrakt i t ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top