You Are Here: Home » S

Stomakuran

Stomakuran Pezulli – 40 % (Sulfanilamid) Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit.  Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri.  Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj.  Ky bar është përshkruar për ju. Mos e jepni tek persona të tjerë. Mund t’i dëmtojë ata edhe pse mund të kenë të njëjtat simptoma si ju.  Në q ...

Read more

Spirolan 50mg

Spirolan 50 mg (Spironolakton) Lexoni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit.  Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund t’ju nevojitet ta lexoni përsëri.  Drejtohuni tek mjeku ose farmacisti juaj nëse kërkoni këshilla ose informacion të mëtejshëm.  Ky bar është përshkruar për ju. Mos ja jepni atë personave të tjerë. Mund t’i dëmtojë ata edhe nëse kanë simptoma të njëjta si ju.  Në ...

Read more

Spirolan 25mg

Spirolan 25mg (Spironolakton) Lexoni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit.  Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund t’ju nevojitet ta lexoni përsëri.  Drejtohuni tek mjeku ose farmacisti juaj nëse kërkoni këshilla ose informacion të mëtejshëm.  Ky bar është përshkruar për ju. Mos ja jepni atë personave të tjerë. Mund t’i dëmtojë ata edhe nëse kanë simptoma të njëjta si ju.  Nës ...

Read more

SPAZMOFARMA 5mg

SPAZMOFARMA Tableta - 5 mg (Bromur oksifenoni) Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit.  Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri.  Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj.  Ky bar është përshkruar për ju. Mos e jepni tek persona të tjerë. Mund t’i dëmtojë ata edhe pse mund të kenë të njëjtat simptoma si ju. ...

Read more

SIEVERT 1gr solubile

SIEVERT 1gr solubile (Amoxicillin 1gr solubile) SIEVERT përdoret për trajtimin një shumëllojshmërie të gjerë të infeksioneve bakteriale. Përdorim i panevojshme ose keqkombinimi me ndonjë antibiotik tjetër mund të çojë në uljen e efektshmërisë së tij. Ky medikament mund të përdoret nga personat para dhe pas proçedurave stomatologjike . Si të përdorni SIEVERT 1gr Merreni këtë mjekim nga goja çdo 12 orë me ose ...

Read more

Sulfasalazin Krka

Sulfasalazin Krka 500 mg tableta gastro-rezistente Sulfasalazinë Lexojeni me kujdes të gjithë këtë fletëudhëzues përpara se të filloni të përdorni këtë bar. Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund tju duhet ta lexoni përsëri atë, Nëse keni pyetje të tjera pyesni mjekun ose farmacistin. Ky bar është përshkruar për ju. Mos ja jepni atë të tjerëve.  Mund të jetë i dëmshëm për ta, edhe nëse simptomat e tyre janë të nj ...

Read more

Sodio Bicarbonato (Hidrogjenkarbonat natriumi)

Sodio Bicarbonato Forma farmaceutike: Hidrogjenkarbonat natriumi 500mg HIDROGJENKARBONAT NATRIUMI Indikimet Hidrogjenkarbonat natriumi 500mg përdoret  për qetësimin e hiperaciditetit. Përkujdesjet Hidrogjenkarbonat natriumi 500mg duhet të përdoret me shumë kujdes në: të sëmurët me dëmtim të veshkave; të sëmurët me dëmtim të mëlçisë; të sëmurët me dëmtim të zemrës; me dietë të kufizuar me kripë; gjatë shtatz ...

Read more

SORTIS® 80mg

SORTIS® 80mg Atorvastatinë Tableta 10, 20,40, 80 mg. Informacione të rëndësishme që ju duhet të dini për barin tuaj: Sortis është një trajtim efikas për reduktimin e yndyrnave, të njohura si kolesteroli apo trigliceridet në gjak, kur dieta e kufizuar në yndyrna dhe ndryshimi i stilit të jetesës nuk kanë dhënë rezultat. Nëse jeni diabetik dhe keni edhe ndonjë faktor tjetër rreziku për sëmundje kardiovaskular ...

Read more

SORTIS® 40mg

SORTIS® 40mg Atorvastatinë Tableta 10, 20,40, 80 mg. Informacione të rëndësishme që ju duhet të dini për barin tuaj: Sortis është një trajtim efikas për reduktimin e yndyrnave, të njohura si kolesteroli apo trigliceridet në gjak, kur dieta e kufizuar në yndyrna dhe ndryshimi i stilit të jetesës nuk kanë dhënë rezultat. Nëse jeni diabetik dhe keni edhe ndonjë faktor tjetër rreziku për sëmundje kardiovaskular ...

Read more

SORTIS® 20mg

SORTIS® 20mg Atorvastatinë Tableta 10, 20,40, 80 mg. Informacione të rëndësishme që ju duhet të dini për barin tuaj: Sortis është një trajtim efikas për reduktimin e yndyrnave, të njohura si kolesteroli apo trigliceridet në gjak, kur dieta e kufizuar në yndyrna dhe ndryshimi i stilit të jetesës nuk kanë dhënë rezultat. Nëse jeni diabetik dhe keni edhe ndonjë faktor tjetër rreziku për sëmundje kardiovaskular ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top