You Are Here: Home » T

TOBRAMICIN

TOBRAMICIN Pomadë për sy – 0.3 % (Tobramicin) Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit.  Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri.  Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj.  Ky bar është përshkruar për ju. Mos e jepni tek persona të tjerë. Mund t’i dëmtojë ata edhe pse mund të kenë të njëjtat simptoma si ju.  ...

Read more

Timolol

Timolol Pika për sy, tretësirë – 0.5 % (Timolol maleat) Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit.  Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri.  Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj.  Ky bar është përshkruar për ju. Mos e jepni tek persona të tjerë. Mund t’i dëmtojë ata edhe pse mund të kenë të njëjtat simptom ...

Read more

Tusipektol shurup

TUSIPEKTOL Shurup Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit.  Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri.  Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj.  Ky bar është përshkruar për ju. Mos e jepni tek persona të tjerë. Mund t’i dëmtojë ata edhe pse mund të kenë të njëjtat simptoma si ju.  Në qoftë se ndonjë prej efe ...

Read more

Trifas® 10

Trifas® 10 Tableta 10 mg Lënda vepruese: Torasemid FLETËUDHËZUESE E PAKETIMIT: INFORMACION PËR PËRDORUESIN Lexoni me kujdes gjithë fletën udhëzuese përpara se të filloni të përdorni këtë bar. Ruajeni këtë fletë udhëzuese. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri. Në rast se keni pyetje të tjera, drejtohuni te mjeku ose farmaciati. Ky bar është përshkruar nga mjeku vetëm për ju. Mos ia jepni atë të tjerëve pasi ...

Read more

Tussavit 250g

Tussavit 250g Shurup kundra kollës Udhëzime për përdoruesin Përbërja:  100 g shurup përmbajnë: 7.53g ekstrakt të lëngut të timusit (1:1) dhe7. 53g ekstrakt të lëngët të ribvort (1:1), si edhe 47g sukrozë, glicerol, ngjyrues sheqeri, benzoat natnumi,,etanol  96% dhe ujë të purifikuar deri në 100g. Shurupi përmban 5.3% alkool (për vëllim). Forma farmaceutike:  Shurup. Paketimi  Shishe me 125g ose 250g. Katego ...

Read more

Tussavit

Tussavit Shurup kundra kollës Udhëzime për përdoruesin Përbërja: 100 g shurup përmbajnë: 7.53g ekstrakt të lëngut të timusit (1:1) dhe7. 53g ekstrakt të lëngët të ribvort (1:1), si edhe 47g sukrozë, glicerol, ngjyrues sheqeri, benzoat natnumi,,etanol  96% dhe ujë të purifikuar deri në 100g. Shurupi përmban 5.3% alkool (për vëllim). Forma farmaceutike: Shurup. Paketimi Shishe me 125g ose 250g. Kategotia tera ...

Read more

TRONOTHANE

TRONOTHANE PERBERJA CILESORE DHE SASIORE: Lënda aktive: Klorhidrat promokaine. INDIKACIONET TERAPEUTIKE Në patologjitë anale që shoqërohen me dhimbje ose kruarje, në veçanti gjatë krizave hemorroidale, në anestezitë lokale, para ekzaminimit të tubit tretës me rrugë anale, në episiotomi, anusoskopi, retroskopi, në intubime endotrakeale nga hunda ose goja, në kirurgji të vogla, në dermatologji: në prurit aler ...

Read more

TENSIONORME

TENSIONORME Produkt kardiologjik antihipertensiv me përberje reserpine (0,1 mg) dhe diuretiku bendroflumetazid (0,25 mg ). MENYRA ADMINISTRIMIT Administrohet 1-2 herë në ditë në varësi të këshillës së mjekut. ...

Read more

Turmeric (kapsula)

Turmeric (kapsula) Turmeric (Curcuma Longa) është përdorur për rreth 4000 vite më parë për të trajtuar gjëndje të ndryshme shëndetësore. Turmeric ështe Antinflamatorë dhe Antioksidant i fuqishëm, konsiderohet ndër Top produktet në botë në parandalimin dhe luftimin e shumë sëmundjeve. Përmbajtja: Turmeric ( Curcuma Longa) 720 mg. Efektet terapeutike: Antiinflamator i fuqishëm dhe për më tepër pa efekte anëso ...

Read more

Turm (solucion)

Turm (solucion) Flunisolide 0.1 % 100 ml solucion përmbajnë 100 mg solucion flunisolidi për aerosol. TURM është një kortikosteroid i flurinuar që indikohet në sindromën obstruktive të rrugëve respiratore sepse ushtron një veprim të fuqishëm antiinflamator për përdorim topik në aerosol. TURM absorbohet dhe metabolohet në mënyrë të menjëherëshme, dhe metaboliti kryesor i tij farmakologjikisht është inaktiv. T ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top