You Are Here: Home » U

UROTEC

UROTEC Shtesë ushqimore e nevojshme për funksionimin normal të rrugëve urinare. Përbërësit: Boronice  e kuqe, Verga Doro,Vitamin c, Vitamin b12 Përdorimi Merren dy kapsula në ditë. Përkujdesje Duhet bërë kujdes në raste hipersensibiliteti nga lëndët aktive ose eksipientët. Nuk duhet kaluar doza ditore e lejuar. Nuk mund të përdoret si zëvendësuese e një diete të ekuilibruar ditore për një jetë të shëndetshm ...

Read more

URODEL Kapsula

(URODEL Kapsula) Infeksionet e traktit urinar ose UTI janë shumë të shpeshta. Gratë janë më të predispozuara për të bërë një infeksion të tillë për shkak të uretrës më të shkurtër që gjendet tek to në krahasim me uretrën mashkullore, kështu që bakteriet arrijnë më lehtë në traktin urinar.Disa gra janë të prirura të bëjnë infeksione të përsëritura të traktit urinar. Kur dyshohet për një infeksion urinar ësht ...

Read more

Uva Ursi Leaf (kapsula)

Uva Ursi Leaf (kapsula) Uva Ursi Leaf (Arctostaphylos uva ursi) është preparati natyral antiseptik më efikas i njohur deri më tani. Zyrtarisht gjendët në listën e Pharmakopes të SHBA-s. Uva Ursi Leaf i prodhuar nga Swanson Health Products ka përbërjen më të madhe të ekstraktit Arctostaphylos në tregun tonë. Absorbohet shpejtë në stomak dhe më pas konvertohet në substancë antimikrobakteriale astringjent dhe ...

Read more

Uticina (tableta)

Uticina (tableta) Përbërja: Çdo tabletë e veshur përmban: Princip aktiv: Norfloxacina 400 mg. Shtesa: Celulozë mikrokristaline, kroskarameloza sodike, silic koloidal, stearat magnezi, hidroksimetilpropilceluloze, vaj recini, talk, titan bisodik, polietilenglikol 6000. Forma farmaceutike dhe paketimi: Tableta të veshura. Kuti me 14 tableta nga 400 mg Kategoria farmakoterapeutike: Antibakterial kinolonik. Ind ...

Read more

Ursobil (kapsula)

Ursobil (kapsula) PËRBËRJA: Çdo kapsulë përmban: Principi aktiv Acid ursodesoksikolik150mg,250mg,450mg . Përbërsit:Laktozë,magnez stearat,salice koloidal, polivinilpirovidon,xhelatinë,dioksid i titanit (E171),oksid i hekurit të verdhë (E172) FORMA FARMACEUTIKE, KONFEKSIONI Kapsula nga 150 mg,kuti me 20 kapsula. Kapsulë nga 250 mg,kuti me 20 kapsula. Kapsula nga 450 mg,kuti me 20 kapsula. VEPRIMI Acidi ursod ...

Read more

Urosan (kapsula)

Urosan (kapsula) PËRBËRJA Çdo kapsulë përmban: - Përbërës aktiv: Acid pipemidik [acid (8-etil-5-piperazil-1-)-2-dihidro 5,8-pirimido(2,3-d)-pirimidin-6-karboksilik] 400 mg. - Përbërës shtesë: Karboksimetilamid natriumi, talk, stearat magnezi, amidon. Përbërës të kapsulës: Oksid hekuri i verdhë, dioksid titani, xhelatinë me 14% ujë. FORMA FARMACEUTIKE 20 kapsula nga 400 mg. KATEGORIA FARMAKOTERAPEUTIKE Antis ...

Read more

Urodene (kapsula)

Urodene (kapsula) Acid Pipemidic 20 kapsula 400 mg. Acidi Pipemidik është antibiotik sintetik i ri, i përafërt në strukturë me acidin piromidik dhe acidin nalidiksik por më i fuqishëm se ata. Dy herë në ditë nga një kapsulë 400 mg. Mënyra e veprimit Kapsulat 20 mg për përdorim oral, veprojne duke bllokuar replikimin e ADN-se nëpërmjet inhibimit të enzimës topoizomeraz IV. Acidi Pipemidik mund të hyjë në qel ...

Read more

Urocinox (kapsula)

Urocinox (kapsula) Cinoxacina – 20 kapsula 500mg Pas administrimit të një doze 500 mg urocinoxi absorbohet në mënyrë të menjëhershme, arrin pikun plazmatik pas 4 orësh dhe eleminohet brenda 24 orësh me anë të urinës 97% e pandryshuar. Kjo garanton një efekt baktericid të shpejtë ndaj gram negativëve patogjen në sistemin urinar. Urocinoxi (cinoxacina) është zgjedhja e parë në të gjitha infeksionet akute urin ...

Read more

Urinal (shtesë ushqimore)

Urinal (shtesë ushqimore) Për funksionimin e duhur të traktit urinar përdorni Urinal! Urinal është një produkt natyror me efekt shumë të mirë në shëndetin e traktit urinar. Çdo kapsulë përmban: Boronicë të kuqe, ekstrakt i lëngut të boronicës 200,0 mg Dozimi: Për ta ruajtur të shëndetshëm traktin urinar  merrni 1-2 kapsula në ditë, e kur keni probleme  2-6 kapsula në ditë. Përdorimi: Urinal është i rekomand ...

Read more

Uralyt U (granulat)

Uralyt U (granulat) Lënda vepruese Kalium natrium hidrogjen citrat (6:6:3:5) Indikacionet Uralyt-U është një citrat alkalin që përdoret për mjekimin e urolitiazës. Indikikacionet: -    tretje e gurëve të acidit urik; -    metafilaksi (parandalim i përsëritjes) i gurëve që përmbajnë kalcium dhe gurëve me acid uric, po ashtu edhe të gurëve me përbërje të përzierë me oksalat kalciumi / acid urik ose oksalat ka ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top