You Are Here: Home » V

VENOTON

VENOTON Përbërja: Diosmin  225mg, Hesperidin 25mg në kapsula 250 mg. Diosmina është konsideruar si një agjent që mbron vazat e gjakut dhe përdoret për mjekimin e insufiçencës kronike të venave, hemorroideve, lymphedemës, dhe për venat varikoze. Ashtu si të gjithë flavonoidet, Diosmina, gjithashtu ka edhe  efekt anti-inflamator dhe efekt pastrues të  radikaleve të lira si dhe efekt antimutagenik. Diosmina ës ...

Read more

Vastarol

Vastarol Një kapsulë përmban: 500mg acidet yndyrore omega -3 (33% EPA, 22% DHA), 5mg vitamin E. Veprimi: Acidet yndyrore Omega -3 janë të domosdoshme për funksionimin e pandërprerë të sistemit kardiovaskular, ato mbrojnë zemrën. Kanë ndikim pozitiv mbi nivelin e triglicerideve dhe kolesterolit dhe si rrjedhojë edhe mbi tensionit e gjakut. Janë të lidhura drejpërdrejt me rrezikun e aterosklerozës, me infarkt ...

Read more

VITAMINE C — Tretësirë për injeksion — 100mg /2 ml Profarma

VITAMINE C — Tretësirë për injeksion — 100mg /2 ml (Acid askorbik) . FLETËUDHËZUES I PAKETIMIT: Informacion për pacientin Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit. Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përseri. Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj. Ky bar është përshkruar për ju. Mos e jepni tek persona të tjerë. M ...

Read more

VITAMINE C 500mg Profarma

VITAMINE C — Tableta —500 mg  FLETËUDHËZUES I PAKETIMIT: Informacion për pacientin Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit. Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përseri. Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj. Ky bar është përshkruar për ju. Mos e jepni tek persona të tjerë. Mund ti dëmtojë ata edhe pse mund të ken ...

Read more

VITAMINE C 100mg Profarma

VITAMINE C — Tableta - 100 mg  FLETËUDHËZUES I PAKETIMIT: Informacion për pacientin Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit. Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përseri. Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj. Ky bar është përshkruar për ju. Mos e jepni tek persona të tjerë. Mund ti dëmtojë ata edhe pse mund të ke ...

Read more

VALERIANA NOVA ARGENTIA 50 mg

VALERIANA NOVA ARGENTIA 50 mg tableta të veshura KATEGORIA FARMACEUTOTERAPEUTIKE Hipnotikë dhe sedativë. UDHËZIMET TERAPEUTIKE Sedativ i butë dhe që favorizon gjumin. KUNDËRINDIKIMET Hipersensibilitet ndaj principit aktiv ose përbërësve; Fëmijë më të vegjël se 12 vjeç. MASA PËR PËRDORIM Gëlltitini tabletat pa i përtypur, duke i ndihmuar me lëngje. NDËRVEPRIMET Informoni mjekun ose farmacistin  në rast se  k ...

Read more

VitUp! Folna Kiselina (tableta)

VitUp! Folna Kiselina (tableta) Përmbajtja   1 Film Tableta  100 g   %PDU* Acid Folik   400 mg   400 000 mg  200 * PDU- marrja e përditshme e rekomanduar Përbërës të tjerë: niseshte misri, për rritjen e vëllimit : celulozë microcrystalline, carboxymethylcellulose natriumi, anti ngrirje: talk, silicë, stabilizues: hidroksipropilmetilceluloza, stearate - magnez, mjet për lustrim: 6000 macrogol, ngjyra: E171 d ...

Read more

Vitan (pomadë)

Vitan (pomadë) Përbërja: 100 gr përmban: Retinol (si acetat) 25.000 U.I. Shtesat : p- hidroksibenzoat metili, p-hidroksibenzoat propili, parafinë e lëngshme, vaselinë të bardhë. Kategoria farmakoterapeutike: Eutrofik epitelial, Antixeroftalmik. Indikimet: Blefaritë, keratokonjuktivitë linfatike, kseroftalmi, keratite, ulçera korneale. Kundërindikimet: Hipersensibilitet ndaj cilido përbërësi ë preparatit. Ku ...

Read more

Vitamina C (pika, flakon)

Vitamina C (pika, flakon) 240 mg flakon vitamin C e pastër / me pika. 6 flakon x 10ml x 180mg. Vitamina C është një përbërës i rëndësishëm në sintezën e tirozinës, karnitinës dhe kolagjenit. Vitamina C është gjithashtu një antioksidant dhe një prooksidant i fuqishëm, si dhe katalizator i pazëvendësueshëm në sistemin imun. Mënyra e dhënies 20 – 30 pika, 1-2 herë në ditë, mund të merret në lëngje frutash ose ...

Read more

Vitamina B6 (tableta)

Vitamina B6 (tableta) ÇFARË ËSHTË VITAMIN B6 DHE PËR ÇFARË PËRDORET  Vitamina B6 është një vitaminë që i përket grupit të vitaminave B, të tretshëm në ujë. Ajo mund të gjendet në shumë ushqime, të tilla si kokrra e grurit, fasule, patate, mish dhe mëlçisë. Vitamina B6 është e nevojshme për funksionimin normal të sistemeve qendrore dhe periferik nervor, lëkura dhe indet e tjera. Ajo është përdorur për parand ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top