You Are Here: Home » X

XANAX 0.5 mg tableta

XANAX 0.5 mg tableta (alprazolam) Ky fletë-udhëzues përmban: 1. Çfarë është Xanax dhe përse përdoret 2. Përpara se të merrni Xanax 3. 3.Si ta merrni Xanax 4. Efekte të padëshirueshme të mundshme 5. Ruajtja 6. Informacion i mëtejshëm Lexoni me kujdes këtë fletë-udhëzues përpara se të përdorni këtë bar. Ky fletë-udhëzues përmban informacion të rëndësishëm për përdorimin e sigurt dhe efikas të barit tuaj. Ruaj ...

Read more

XANAX 0.25 mg (tableta)

XANAX 0.25 mg tableta (alprazolam) Ky fletë-udhëzues përmban: 1. Çfarë është Xanax dhe përse përdoret 2. Përpara se të merrni Xanax 3. 3.Si ta merrni Xanax 4. Efekte të padëshirueshme të mundshme 5. Ruajtja 6. Informacion i mëtejshëm Lexoni me kujdes këtë fletë-udhëzues përpara se të përdorni këtë bar. Ky fletë-udhëzues përmban informacion të rëndësishëm për përdorimin e sigurt dhe efikas të barit tuaj. Rua ...

Read more

Xerogkelin (spraj)

Xerogkelin (spraj) Sprajti hidratues i gojës. Shkathtëson dhe rifreskon gjuhën dhe gojën. Ruan nivelin natyral të lagështisë në gojë, të jep një shije të kënaqshme në goje. Xerogkelins nuk përmban stimulant ose kimikate. Freskia dhe lagështia e mukozave të gojës (gjuha, fyti, laringu, kordat zanore), prodhojnë një nivel të lartë të lagështisë për të paktën 1-2 orë. Përbërësit:  Ujë, Sorbitol, Pistacia lenti ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top