You Are Here: Home » Y

Yovita (flakon)

Yovita (flakon) 7 flakona 8 ml 25 miliardë fermente laktike 5 lloje laktobacilesh Yovita 5 heq dhimbjen e barkut, erën e keqe nga goja, diarre, kapsllëk dhe gazrat që ndodhin si rezultat i disbakteriozës. Dozimi Për fëmijë ½ e flakonit 1 deri në 2 herë në ditë, për të rritur 1 ose 2 flakone në ditë sipas porosisë së mjekut. E SHIJSHME DHE E THJESHTË NË PËRDORIM RUHET NË TEMPERATURË AMBIENTI Yovita 5 ka 7 fl ...

Read more

Yaral (injeksion)

Yaral (injeksion) Konfeksioni dhe përbërësit Shiringë 2 ml e para mbushur (16.0 mg ac. Hialuronik kripë natriumi ne 2 ml solucion fiziologjik i tamponuar në klorur natriumi ) monodozë. Përbërja e shiringës e sterilizuar. Yaral është një zëvendësues i likuidit sinovial, i cili lejon të rrimeren funksionet fiziologjike dhe reologjike te artikulacioneve artrozike. Kjo, falë teknologjisë së përdorur për të përf ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top