You Are Here: Home » Posts tagged "analgjezik per lehtesimin e dhimbjeve muskulare"

Fenpaed 100 Ibuprofen mg / 5 ml Pezullimi Oral

Fenpaed 100 Ibuprofen mg / 5 ml Pezullimi Oral 1 EMRI medicinal i produktit Fenpaed 100 Ibuprofen mg / 5 ml Pezullimi Oral 2 PËRBËRJA kualitative dhe kuantitative Ibuprofen 100 mg / 5ml 3 Forma farmaceutike Pezullimi Oral Pa sheqer Shije Luleshtrydhe 4 Të dhënat klinike 4.1 Indikacionet Terapeutike Recetë dhe OTC: 100 Ibuprofen mg / 5 ml Pezullimi oral është përdorur si një analgjezik per lehtesimin e dhimb ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top