You Are Here: Home » Posts tagged "Cerviko vaginite"

Meclon 1000 (krem vaginal)

Meclon 1000 (krem vaginal) PËRBËRJA: 100 gr përmban: Klortrimazol 4 gr; Metronidazol 20gr. Shtesat: Parafine liquide; stereato glikoli, e polietilenglikoli, Sodio metile p-idrosibenzoato; Sodio propil p-idrosibenzoato, Ujë i sterilizuar. Kategoria farmakoterapeutika: Antimikrobik dhe antiseptik vaginale. Indikimet: Cerviko – vaginite, vulvo- vaginite të shkaktuar nga Trikomonas ose të shoqëruar edhe nga inf ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top