You Are Here: Home » Posts tagged "efektet anesore te VENOTON"

VENOTON

VENOTON Përbërja: Diosmin  225mg, Hesperidin 25mg në kapsula 250 mg. Diosmina është konsideruar si një agjent që mbron vazat e gjakut dhe përdoret për mjekimin e insufiçencës kronike të venave, hemorroideve, lymphedemës, dhe për venat varikoze. Ashtu si të gjithë flavonoidet, Diosmina, gjithashtu ka edhe  efekt anti-inflamator dhe efekt pastrues të  radikaleve të lira si dhe efekt antimutagenik. Diosmina ës ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top