You Are Here: Home » Posts tagged "menyra e perdorimit e yaral"

Yaral (injeksion)

Yaral (injeksion) Konfeksioni dhe përbërësit Shiringë 2 ml e para mbushur (16.0 mg ac. Hialuronik kripë natriumi ne 2 ml solucion fiziologjik i tamponuar në klorur natriumi ) monodozë. Përbërja e shiringës e sterilizuar. Yaral është një zëvendësues i likuidit sinovial, i cili lejon të rrimeren funksionet fiziologjike dhe reologjike te artikulacioneve artrozike. Kjo, falë teknologjisë së përdorur për të përf ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top