You Are Here: Home » Posts tagged "menyra e perdorimit te Orimir"

Orimir

Orimir Shtesë ushqimore me bazë mirtillon roso,betulla alba,vitamin c,ndihmës në funksionimin e aparatit urinar. Mënyra e përdorimit 5ml shurup 1 deri në 3 herë ne dite,mund të pihet edhe i tretur në ujë apo lëng frutash,në shurup janë të pranishme copa te ekstraktit,kjo nuk prek cilësinë e produktit. Produkti duhet të tundet para përdorimit. Mirtillo roso përmban flavonoide,antocianidine,acide organike dhe ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top