You Are Here: Home » Posts tagged "Parandalim sekondar të eventeve okluzive cerebrale"

Chiaro (kapsula)

Chiaro (kapsula) Përbërësit aktiv: Çdo kapsulë përbëhet nga 250mg Thiclopidine hydrochloride. Farmakologjia I përket grupit të antiagreganteve. Në doza terapeutike (250mg 2 herë në ditë) efekti vërehet brenda ditës së dytë dhe arrin maksimumin e veprimit brenda 5-8 ditëve me inhibim te 50-70% të agregimit trombocitar. Metabolizohet plotësisht në mëlçi dhe ekskretohet në urinë 50-60% dhe pjesa tjeter në feçe ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top