You Are Here: Home » Posts tagged "peritonitis"

PANKLAV® forte 312.5mg/5ml pudër për suspension

PANKLAV® forte 312,5mg/5ml pudër për suspension  5 ml pudër për suspension përmbajnë: amoksicilin 250 mg (në formë të amoksicilin trihidratit) acid klavulanik 62.50 mg (në formë klavulanatit të kalium). VEPRIMI  PANKLAV është preparat i kombinuar, i cili përmban amoksicilin dhe acid klavulanik. Amoksicilina është penicilinë gjysëmsintetike me spektër të gjerë të veprimit antibakterial. Vepron në mënyra bakt ...

Read more

PANKLAV® 156,25mg/5ml pudër për suspension

PANKLAV®  156,25mg/5ml pudër për suspension  PËRBËRJA 5 ml pudër për suspension përmbajnë: amoksicilin 125 mg (në formë të amoksicilin trihidratit) acid klavulanik 31.25 mg (në formë klavulanatit të kalium). VEPRIMI  PANKLAV është preparat i kombinuar, i cili përmban amoksicilin dhe acid klavulanik. Amoksicilina është penicilinë gjysëmsintetike me spektër të gjerë të veprimit antibakterial. Vepron në mënyra ...

Read more

PANKLAV® 375 mg

PANKLAV®   amoksicilin, acid klavulanik,  tableta të veshura me film,  pudër për suspension oral  PËRBËRJA 1 tabletë e veshur me film përmban: amoksicilin 250 mg (në formë të amoksicilin trihidratit) acid klavulanik 125 mg (në formë klavulanatit të kalium). 1 tabletë e veshur me film përmban: amoksicilin 500 mg (në formë të amoksicilin trihidratit) acid klavulanik 125 mg (në formë klavulanatit  të kalium). ...

Read more

SAMPER 750 mg (tableta)

SAMPER 750 mg (tableta) Përmbajtja e substancave aktive: Çdo film tabletë e mbështjellur SAMPER 750 mg përmbanë 873 mg monohidrat hidroklorid ciprofloksacine që është ekuivalent me 750 mg ciprofloksacinë. Përmbajtja e substancave ndihmëse (ekscipiente): SAMPER 750 Celulozë mikrokristalore (E460), natrium amidon glikolat (tipi A), krospovidon (E1202), amidon misri, silic koloidal anhidrik, stearat magnezi (E ...

Read more

SAMPER 500 mg (tableta)

SAMPER 500 mg (tableta) Përmbajtja e substancave aktive: Çdo film tabletë e mbështjellur SAMPER 500 mg përmbanë 582 mg monohidrat hidroklorid ciprofloksacine që është ekuivalent me 500 mg ciprofloksacinë. Përmbajtja e substancave ndihmëse (ekscipiente): SAMPER 500 Celulozë mikrokristalore (E460), natrium amidon glikolat (tipi A), krospovidon (E1202), amidon misri, silic koloidal anhidrik, stearat magnezi (E ...

Read more

Flumos (kapsula)

Flumos (kapsula) Përmbajtja e substancave aktive: Çdo kapsulë e fortë FLUMOS 100 mg përmbanë 100 mg flukonazol si substancë aktive. Çdo kapsulë e fortë FLUMOS 150 mg përmbanë 150 mg flukonazol si substancë aktive. Çdo kapsulë e fortë FLUMOS 200 mg përmbanë 200 mg flukonazol si substancë aktive. Përmbajtja e substancave ndihmëse (ekscipiente): Flumos 100 Monohidrat laktoze, amidon i prexhelatinizuar, stearat ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top