You Are Here: Home » Posts tagged "tendinitis tenosinivitis"

Difen (tableta)

Difen (tableta) Informacion për pacientët: Përmbajtja e substancave aktive: Diklofenak natrium 50,0 mg. Përmbajtja e substancave ndihmëse: amidon misri, laktoza, celuloza mikrokristalike, polividoni, silici koloidal anhidrik, stearat magnezi. 1.Çfarë është DIFEN®dhe për çfarë përdoret Diklofenaku është antireumatik josteroid, derivat i acidit fenilocten me veprim të fuqishëm analgjetik, antiinflamatorë dhe ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top