You Are Here: Home » A (Page 14)

Abis (tableta)

Abis (tableta)   Në këtë fletëudhëzim: Çfarë është ABIS ® - dhe për çfarë përdoret Si përdoret ABIS ® Efektet anësore të mundshme të ABIS Ruajtja dhe afati i përdorimit Përmbajtja e substancave aktive: 1 tabletë 5 mg përmban 6.94mg amlodipin besilat (ekuivalent me 5 mg amlodipinë bazike) 1 tabletë 10 mg përmban 13.87mg amlodipin besilat (ekuivalent me 10 mg amlodipinë bazike) Përmbajtja e substancave n ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top