Aflovag (solucion) Reviewed by Momizat on . Aflovag (solucion) lavanda vaginale (shpëlarës vaginal). Ruan pH vaginal në vlera normale. Indikacionet: Përdoret si trajtim ndihmës në vulvovaginite së bashku Aflovag (solucion) lavanda vaginale (shpëlarës vaginal). Ruan pH vaginal në vlera normale. Indikacionet: Përdoret si trajtim ndihmës në vulvovaginite së bashku Rating: 0
You Are Here: Home » A » Aflovag (solucion)

Aflovag (solucion)

Aflovag (solucion)

lavanda vaginale (shpëlarës vaginal). Ruan pH vaginal në vlera normale.

aflovag

Indikacionet:

Përdoret si trajtim ndihmës në vulvovaginite së bashku me terapinë tjeter shoqëruese.

Mund të përdoret për:

  • Higjienë intime (1- 2 herë në javë)
  • Pas periudhes menstruale
  • Pas marrëdhënieve seksuale,
  • Pas përdorimit të kontraceptivëve lokale
  • Në rast të pranisë së sekrecioneve etj

 

Përparësitë:

  • Tolerohet mirë edhe në trajtime të zgjatura
  • Përmirëson veprimin e terapisë tjetër shoqëruese
  • Lë një ndjenjë freskie dhe arome të mire

 

Dozimi:

1 lavandë në ditë.

 

 

Tags: , , , , , , , , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top