AGEVIT ACEROLA (ENERGY) Reviewed by Momizat on . AGEVIT ACEROLA (ENERGY) Eshtë e pasur me: vitaminë C, vitaminë A, vitaminë B 3, vitaminë B 6 , vitaminë B 12 Përdoret kundra lodhjes. Rrit sistemin imunitar dhe AGEVIT ACEROLA (ENERGY) Eshtë e pasur me: vitaminë C, vitaminë A, vitaminë B 3, vitaminë B 6 , vitaminë B 12 Përdoret kundra lodhjes. Rrit sistemin imunitar dhe Rating: 0
You Are Here: Home » A » AGEVIT ACEROLA (ENERGY)

AGEVIT ACEROLA (ENERGY)

AGEVIT ACEROLA (ENERGY)

AGEVIT ACEROLA

Eshtë e pasur me:

  • vitaminë C,
  • vitaminë A,
  • vitaminë B 3,
  • vitaminë B 6 ,
  • vitaminë B 12

Përdoret kundra lodhjes.

Rrit sistemin imunitar dhe të mbron nga radikalet e lira.

Përdoret për infeksionet e mishrave të dhëmbëve.

Përdoret në depresion.

Përdorimi :

3 kapsula në ditë nga këto 2 në mëngjes dhe 1 në mesditë, shoqërohet me një gotë të madhe uji.

Tags: , , , , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top