AGEVIT ASPARAGUS (DIGESTION) Reviewed by Momizat on . AGEVIT ASPARAGUS (DIGESTION) Përdoret për tretjen e ushqimit,dhe ndihmon balancin e traktit intensinal. Përdorimi: 4 kapsula në ditë,2 në drekë ,2 në darkë të s AGEVIT ASPARAGUS (DIGESTION) Përdoret për tretjen e ushqimit,dhe ndihmon balancin e traktit intensinal. Përdorimi: 4 kapsula në ditë,2 në drekë ,2 në darkë të s Rating: 0
You Are Here: Home » A » AGEVIT ASPARAGUS (DIGESTION)

AGEVIT ASPARAGUS (DIGESTION)

AGEVIT ASPARAGUS (DIGESTION)

AGEVIT ASPARAGUS

Përdoret për tretjen e ushqimit,dhe ndihmon balancin e traktit intensinal.

Përdorimi:

4 kapsula në ditë,2 në drekë ,2 në darkë të shoqëruara me një gotë të madhe uji.

Tags: ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top