AGEVIT BILBERRY (EYESIGHT) Reviewed by Momizat on . AGEVIT BILBERRY (EYESIGHT) Përdoret për përmirësimin e shikimit dhe shikimin e natës. Përdoret për trajtimin e katarakteve dhe çrregullimeve të retinës. Përdore AGEVIT BILBERRY (EYESIGHT) Përdoret për përmirësimin e shikimit dhe shikimin e natës. Përdoret për trajtimin e katarakteve dhe çrregullimeve të retinës. Përdore Rating: 0
You Are Here: Home » A » AGEVIT BILBERRY (EYESIGHT)

AGEVIT BILBERRY (EYESIGHT)

AGEVIT BILBERRY (EYESIGHT)

AGEVIT BILBERRY

Përdoret për përmirësimin e shikimit dhe shikimin e natës.

Përdoret për trajtimin e katarakteve dhe çrregullimeve të retinës.

Përdoret për problemet e zemrës dhe të arterieve,lodhjen kronike,acarimin e gojes dhe fytit ,diarresë.

Ul nivelin e sheqerit në gjak.

Përdorimi :

6 kapsula në ditë,shoqërohen me një gotë të madhe uji.

Tags: , , , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top