AGEVIT BLACKCURRAN (CIRCULATION) Reviewed by Momizat on . AGEVIT BLACKCURRAN (CIRCULATION) Përdorwt në simptomat e menopausës, Periodat e dhimshme. Përdoren tek të sëmuret me artrit,dhimbjet e artikulacioneve. Përdoret AGEVIT BLACKCURRAN (CIRCULATION) Përdorwt në simptomat e menopausës, Periodat e dhimshme. Përdoren tek të sëmuret me artrit,dhimbjet e artikulacioneve. Përdoret Rating: 0
You Are Here: Home » A » AGEVIT BLACKCURRAN (CIRCULATION)

AGEVIT BLACKCURRAN (CIRCULATION)

AGEVIT BLACKCURRAN (CIRCULATION)

AGEVIT BLACKCURRAN

Përdorwt në simptomat e menopausës, Periodat e dhimshme.

Përdoren tek të sëmuret me artrit,dhimbjet e artikulacioneve.

Përdoret tek personat me kollë ,me ftohje,disifektimin e urines, trajtimin e gurëve në veshka, dhe daljen e flokëve.

Përdorimi :

3 kapsula në ditë,merren me një gotë të madhe uji.

Tags: , , , , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top