AGEVIT CHIKORY (SLIMMING) Reviewed by Momizat on . AGEVIT CHIKORY (SLIMMING) Ul kolesterolin,trigliceridet,rënien në peshë,eleminimin e ujit në trup. Përdorimi: 4 kapsula në ditë ,2 në drekë dhe 2 në mbrëmje të AGEVIT CHIKORY (SLIMMING) Ul kolesterolin,trigliceridet,rënien në peshë,eleminimin e ujit në trup. Përdorimi: 4 kapsula në ditë ,2 në drekë dhe 2 në mbrëmje të Rating: 0
You Are Here: Home » A » AGEVIT CHIKORY (SLIMMING)

AGEVIT CHIKORY (SLIMMING)

AGEVIT CHIKORY (SLIMMING)

agevit chicory

Ul kolesterolin,trigliceridet,rënien në peshë,eleminimin e ujit në trup.

Përdorimi:

4 kapsula në ditë ,2 në drekë dhe 2 në mbrëmje të shoqëruara me një gotë të madhe uji.

Tags: , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top