AGEVIT FENEL (DETOXIFICATION) Reviewed by Momizat on . AGEVIT FENEL (DETOXIFICATION) Përdoret në problemet e tretjes,mungesën e oreksit,djegiet e zemrës,gazrat intensinale. Përdorimi: 4 kapsula në ditë 2 në drekë dh AGEVIT FENEL (DETOXIFICATION) Përdoret në problemet e tretjes,mungesën e oreksit,djegiet e zemrës,gazrat intensinale. Përdorimi: 4 kapsula në ditë 2 në drekë dh Rating: 0
You Are Here: Home » A » AGEVIT FENEL (DETOXIFICATION)

AGEVIT FENEL (DETOXIFICATION)

AGEVIT FENEL (DETOXIFICATION)

agevit fennel

Përdoret në problemet e tretjes,mungesën e oreksit,djegiet e zemrës,gazrat intensinale.

Përdorimi:

4 kapsula në ditë 2 në drekë dhe 2 në darkë,shoqërohen me një gotë të madhe uji.

Tags: , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top