AGEVIT GINGER ( IMMUNE SYSTEM) Reviewed by Momizat on . AGEVIT GINGER ( IMMUNE SYSTEM) Përdoret për dhimbjet e mesit,artritet,dhimbjet e muskujve,forcon sistemin imunitar. Përdorimi: 4 kapsula në ditë,2 në drekë dhe AGEVIT GINGER ( IMMUNE SYSTEM) Përdoret për dhimbjet e mesit,artritet,dhimbjet e muskujve,forcon sistemin imunitar. Përdorimi: 4 kapsula në ditë,2 në drekë dhe Rating: 0
You Are Here: Home » A » AGEVIT GINGER ( IMMUNE SYSTEM)

AGEVIT GINGER ( IMMUNE SYSTEM)

AGEVIT GINGER ( IMMUNE SYSTEM)

agevit ginger

Përdoret për dhimbjet e mesit,artritet,dhimbjet e muskujve,forcon sistemin imunitar.

Përdorimi:

4 kapsula në ditë,2 në drekë dhe 2 në darkë,të shoqëruara me një gotë të madhe uji.

Tags: , , , , , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top