AGEVIT LINGONBERRY (TURMERIC) Reviewed by Momizat on . AGEVIT LINGONBERRY (TURMERIC) Përdoret për shëndetin e kockave,trajtimin e gurëve në veshka dhe si diuretik. Përdorimi : 4 kapsula në ditë, 2 në drekë dhe 2 në AGEVIT LINGONBERRY (TURMERIC) Përdoret për shëndetin e kockave,trajtimin e gurëve në veshka dhe si diuretik. Përdorimi : 4 kapsula në ditë, 2 në drekë dhe 2 në Rating: 0
You Are Here: Home » A » AGEVIT LINGONBERRY (TURMERIC)

AGEVIT LINGONBERRY (TURMERIC)

AGEVIT LINGONBERRY (TURMERIC)

AGEVIT LINGONBERRY

Përdoret për shëndetin e kockave,trajtimin e gurëve në veshka dhe si diuretik.

Përdorimi :

4 kapsula në ditë, 2 në drekë dhe 2 në darkë.

Shoqërohet me një gotë të madhe me ujë.

Tags: ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top