AGEVIT ONION (ANTIOXIDANT) Reviewed by Momizat on . AGEVIT ONION (ANTIOXIDANT) Antioksidant, për zemrën dhe qarkullimin e gjakut,presionin e lartë të gjakut, azmën, bronshit dhe diabet, diuretik. Përdorimi : 4 ka AGEVIT ONION (ANTIOXIDANT) Antioksidant, për zemrën dhe qarkullimin e gjakut,presionin e lartë të gjakut, azmën, bronshit dhe diabet, diuretik. Përdorimi : 4 ka Rating: 0
You Are Here: Home » A » AGEVIT ONION (ANTIOXIDANT)

AGEVIT ONION (ANTIOXIDANT)

AGEVIT ONION (ANTIOXIDANT)

agevit onion

Antioksidant, për zemrën dhe qarkullimin e gjakut,presionin e lartë të gjakut, azmën, bronshit dhe diabet, diuretik.

Përdorimi :

4 kapsula në ditë 2 në mëngjes dhe 2 në drekë.

Shoqërohet me një gotë të madhe uji.

Tags: , , , , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top