Algolider (pluhur) Reviewed by Momizat on . Algolider (pluhur) Indikacionet terapeutike: Trajtimi i dhimbjes akute. Trajtimi simptomatik i osteoartritit me dhimbje. Dismenorea primare. Përmbajtja: Pluhur Algolider (pluhur) Indikacionet terapeutike: Trajtimi i dhimbjes akute. Trajtimi simptomatik i osteoartritit me dhimbje. Dismenorea primare. Përmbajtja: Pluhur Rating: 0
You Are Here: Home » A » Algolider (pluhur)

Algolider (pluhur)

Algolider (pluhur)

Algolider

Indikacionet terapeutike:
Trajtimi i dhimbjes akute.
Trajtimi simptomatik i osteoartritit me dhimbje.
Dismenorea primare.

Përmbajtja:
Pluhur për suspenzion oral: nimesulid 100 mg

Paketimi:
Algolider 100 mg pluhur për suspenzion oral: 30 qese.

Dozimi:
2 x 1 qese në ditë
Produkti mund të merret drejtpërdrejt ose të tretet në një gotë ujë.
Produkti është mirë të merret pas ushqimit.

 

Skeda e ketij bari ne gjuhen shqipe nga firma farmaceutike nuk eshte e plote. Algolider eshte nimesulid, dhe si i tille trajton dhimbjen por eshte shume i forte dhe duhet te merret vetem me receten e mjekut.

Tags: , , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top