Alpino (lëng, pomadë) Reviewed by Momizat on . Alpino (lëng) Solucion për heqjen e kallove Përmbajtja Acid salicilik, koloidon, eter, vaj ricini. Alpino Pomade Pomade për heqjen e kallove Përmbajtja: Acid sa Alpino (lëng) Solucion për heqjen e kallove Përmbajtja Acid salicilik, koloidon, eter, vaj ricini. Alpino Pomade Pomade për heqjen e kallove Përmbajtja: Acid sa Rating: 0
You Are Here: Home » A » Alpino (lëng, pomadë)

Alpino (lëng, pomadë)

alpino

Alpino (lëng)
Solucion për heqjen e kallove
Përmbajtja
Acid salicilik, koloidon, eter, vaj ricini.

Alpino Pomade
Pomade për heqjen e kallove
Përmbajtja:
Acid salicilik, vazeline, lanolin, acid laktik

Alpino Ankerplast
Ankerplast per heqjen e kallove
Përmbajtja:
Acid salicilik

Indikacionet
Alpino Lëng, Pomade dhe Ankerplast përdoren për eliminimin e kallove të lokalizuara në pjesë të ndryshme të këmbëve.

Mënyra e përdorimit
Këmba lahet dhe thahet mirë. Në zonën e kallos aplikohet Alpino Leng, Pomade ose Ankerplast ne varësi të lokalizimit dhe përmasave të kallos. Trajtimi vazhdon deri në eliminimin e plotë të kallos.

Tags: , , , , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top