AQUA AD INIECTABILIA Reviewed by Momizat on . AQUA AD INIECTABILIA  ALKALOID UJË PËR INJEKSIONE ALKALOID®    Përbërja Një ampulë përmban 2 ml ose 5 ml ujë për injeksione. Të dhëna farmakologjike Uji pë AQUA AD INIECTABILIA  ALKALOID UJË PËR INJEKSIONE ALKALOID®    Përbërja Një ampulë përmban 2 ml ose 5 ml ujë për injeksione. Të dhëna farmakologjike Uji pë Rating: 0
You Are Here: Home » A » AQUA AD INIECTABILIA

AQUA AD INIECTABILIA

AQUA AD INIECTABILIA  ALKALOID
UJË PËR INJEKSIONE ALKALOID® 

aqua ad iniectabilia

 

Përbërja
Një ampulë përmban 2 ml ose 5 ml ujë për injeksione.

Të dhëna farmakologjike
Uji për injeksion është kimikisht e pastër, steril dhe apirogjen. Nuk përmban substanca plotësuese. Përdoret si tretës gjatë përgatitjes së tretesirës së medikamentit për përdorim parenteral.

Indikacionet
Uji për injeksion përdoret si tretës për përdorim parenteral, si edhe për tretjen e medikamenteve në formë të substancave të thata sa të arrihet volumi i duhur.

Kujdesi gjatë përdorimit
Për shkak të rrezikut të hemolizës, uji për injeksion nuk duhet të jepet i vetëm gjatë përdorimit I.V. Marrja e sasive të tepërta të ujit për injeksion mund të çojë në intosikim me ujë dhe në destabilizim të balancës elektrolitike.

Efektet anësore
Nuk janë njohur.

Dozimi dhe mënyra e përdorimit
Sasia e ujit për injeksion e nevojshme për tretjen të ndonjë medikamenti, varet nga Iloji i medikamentit, dozimi dhe mënyra e përdorimit.

Paketimi
Kuti me 50 ampula nga 2ml
Kuti me 50 ampula nga 5ml

Kushtet e ruajtjes së medikamentit
Mbajeni  larg  femijëve!
Mos e përdorni pas datës së skadencës, e cila është e shënuar në paketim.
Mos e ruani në temperaturë mbi 25°C!
Ruajeni  barin në paketimin origjinal dhe mbrojeni atë nga drita dhe lageshtia!

Tags: , , , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top