Arfen Suposte 125mg,250mg,500mg,1000mg Reviewed by Momizat on . Arfen Suposte Përbërja Supostet përmbajnë 125, 250, 500 dhe 1000 mg Paracetamol. Arfen suposte 125mg Arfen suposte 250mg Arfen suposte 500mg Arfen suposte 1000m Arfen Suposte Përbërja Supostet përmbajnë 125, 250, 500 dhe 1000 mg Paracetamol. Arfen suposte 125mg Arfen suposte 250mg Arfen suposte 500mg Arfen suposte 1000m Rating: 0
You Are Here: Home » A » Arfen Suposte 125mg,250mg,500mg,1000mg

Arfen Suposte 125mg,250mg,500mg,1000mg

Arfen Suposte

arfen suposte

Përbërja

Supostet përmbajnë 125, 250, 500 dhe 1000 mg Paracetamol.

Arfen suposte 125mg

Arfen suposte 250mg

Arfen suposte 500mg

Arfen suposte 1000mg

Vetitë Arfen ka veti të theksuara qetësuese mbi dhimbjet, ul temperaturën e rritur të trupit, si dhe dallohet për tolerancën shumë të mirë.

Indikimet

Gjëndje që karakterizohen me rritje të temperaturës së trupit ose dhimbje.

Trajtim simptomatik i temperaturës së lartë gjatë :

  • infeksioneve,
  • në ftohje,
  • laringofaringite,
  • trakeobronkite,
  • sinuzite,
  • otite etj;
  • temperaturë e rritur dhe dhimbje në terren të sëmundjeve sistemike dhe organike,
  • në djegie,
  • në mbinxehje,
  • për qetësimin e reagimit ndaj vaksinimit.

Dozimi dhe mënyra e përdorimit

Në se nuk përshkruhet ndryshe nga mjeku ARFEN suposte mund të përdoren si vijon :

Foshnjet (deri 12 muajsh):

Një supost 125 mg, 2-3 herë në ditë.

Fëmijët e vegjël( 1-5 vjeç) :

Një supostë 250 mg, 2-3 herë në ditë.

Fëmijët mbi 6 vjeç :

Një supost 500 mg, 2-3 herë në ditë.

Të rinjtë (mbi 14 vjeç) dhe të rriturit :

Një supost 1000 mg, 2-3 herë në ditë.

Shënim :

Arfen është një bar që jepet pa recetë.

Analgjezikët dhe barnat kundër temperaturës nuk duhet të përdoren për një periudhë të gjatë ose në doza më të mëdha se sa këshillohen më lart pa këshillën e mjekut.

Kundërindikimet

Arfen nuk duhet të përdoret në rastet e dëmtimit serioz të funksionit të veshkave ose në sëmundjet e mëlçisë.
Vëmendje e veçantë i duhet kushtuar dozimit në rastet kur mëlçia dhe veshka janë të dëmtuara.
Në këto kushte trajtimi me Arfen duhet kufizuar në vetëm pak ditë.

Bari duhet të ruhet në vende të paarritshme nga fëmijët !

Paketimi
Kuti me nga 10 suposte dhe kuti përpërdorim spitalor.

MEDOCHEMIE LTD, LIMASSOL CYPRUS

Ruajtja
Të ruhet nën temperaturën 25 Gradë Celcius e larg burimeve të nxehtësisë.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top