AROLAC Reviewed by Momizat on . AROLAC PERBERJA CILESORE DHE SASIORE Lënda aktive: Lisurid ( në formë maleati) i mikronizuar 0.2 mg. INDIKACIONET TERAPEUTIKE Në trajtimin e çrregullimeve të sh AROLAC PERBERJA CILESORE DHE SASIORE Lënda aktive: Lisurid ( në formë maleati) i mikronizuar 0.2 mg. INDIKACIONET TERAPEUTIKE Në trajtimin e çrregullimeve të sh Rating: 0
You Are Here: Home » A » AROLAC

AROLAC

AROLAC

arolac

PERBERJA CILESORE DHE SASIORE

Lënda aktive:

Lisurid ( në formë maleati) i mikronizuar 0.2 mg.

INDIKACIONET TERAPEUTIKE

  1. Në trajtimin e çrregullimeve të shkaktuara nga niveli i lartë i prolaktinës në gjak (hiperprolaktinemi);
  2. Për frenimin e qumështit të gjirit pas lindjes ose në rastet e problemeve të gjëndrrave mamare gjatë shtatëzanise;
  3. Në inflamacione të gjirit;
  4. Në sterilitet të shkaktuar nga niveli i lartë i prolaktinës.

MENYRA E ADMINISTRIMIT

  • Ndërprerja e rrjedhjes së qumështit pas lindjes: 1 tabletë në drekë dhe në darkë për 2-3 javë.
  • Ndërprerja e ushqyerjes me gji: 1 tabletë në darkë ditën e ndërprerjes së qumështit, më pas 2 tableta në ditë, në drekë dite në darkë deri 4 ditë pas largimit të sekretimit të qumështit.
  • Inflamacioni i gjirit: 1 tabletë në darkë ditën e parë, më pas një tabletë në drekë dhe në darkë për disa ditë deri në përmirësimin e simptomave.
  • Episode me rritje të prolaktinës: 1/2 tabletë në darkë ditën e parë, 1/2 tablete në mëngjes dhe në darkë ditën e dytë, nië pas 1/2 tablete në mëngjes, dreke dhe darkë përgjatë gjithë kohës së trajtimit.

Tags: , , , , , , , , , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top