Azinc (kapsula) Reviewed by Momizat on . Azinc (kapsula) AZINC optimal ADULTES (për të rritur) nga Arkopharma, lider i fitoterapisë, vitaminave dhe shtesave ushqimore në Europe. AZINC optimal, një vari Azinc (kapsula) AZINC optimal ADULTES (për të rritur) nga Arkopharma, lider i fitoterapisë, vitaminave dhe shtesave ushqimore në Europe. AZINC optimal, një vari Rating: 0
You Are Here: Home » A » Azinc (kapsula)

Azinc (kapsula)

Azinc (kapsula)
azinc
AZINC optimal ADULTES (për të rritur) nga Arkopharma, lider i fitoterapisë, vitaminave dhe shtesave ushqimore në Europe.
AZINC optimal, një varietet vitaminash dhe mineralesh për të gjithë familjen që ju ndihmon për të rigjetur formën e mirë fizike dhe vitalitetin.
AZINC optimal është një suplement me përmbajtje  VITAMINASH (12), MINERALESH dhe OLIGOELEMENTESH (8).
AZINC optimal ka veprim të fuqishëm antioksidant (Betakaroteni, Vitamina C, Vitamina E, Seleniumi, Manganezi, Zinku) ndihmojnë për të përmbushur nevojat e të rriturve, të rifitojne ritmin e jetës aktive në gjendje mbilodhje, dobësi nga shkaqe të ndryshme, një prej të cilave është edhe disekuilibri nutricional.
AZINC optimal është  i pasur me  Vitamin D3  që  ndihmon absorbimin intestinal të kalciumit dhe në shëndetin e kockave dhe dhëmbëve.
Molibdeni i pranishem tek AZINC optimal, është një mikroelement shumë i rëndësishëm për aparatin riprodhues, aktivitetin enzimatik, ndihmon në metabolizmin e yndyrnave, karbohidrateve, në absorbimin intestinal të hekurit, dhe në parandalimin e anemisë.

Përmbajtja në 2 kapsula (doza ditore):
12 vitamina, minerale & oligoelemente (8)
•Betakaroteni (Vitamina A)             4.8  mg
•Vitamina B1                                          1.4  mg
•Vitamina B2                                         1.6  mg
•Vitamina B5                                          6  mg
•Vitamina B6                                          2  mg
•Vitamina B9                                         200 µg
•Vitamina B12                                       1  µg
•Vitamina B3 (PP)                               18  mg
•Vitamina E                                          10  mg
•Vitamina C                                          120 mg
•Vitamina B8                                       150 µg
•Vitamina D3                                       5  µg
•Kalçium                                               120 mg
•Zink                                                       15 mg
•Hekur                                                   8 mg
•Baker                                                    1.5 mg
•Manganez                                          3.5 mg
•Molibden                                            80  µg
•Selenium                                            50  µg
•Krom                                                   25 µg

Mënyra e përdorimit: 2 kapsula të shoqëruara me një gotë uji (preferohet marrja e tyre në mëngjes).
Trajtim 25 dite  që përsëritet sa hërë të jetë e nevojshme.
AZINC kompenson defiçencat që shfaqen duke siguruar të gjithë energjine e nevojshme për tu rikuperuar.
Përdoret për lodhjen, mungesën e energjise, në aktivitete sportive, provime, dieta.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top