You Are Here: Home » Posts tagged "gjatë gjidhënies"

PANKLAV® 156,25mg/5ml pudër për suspension

PANKLAV®  156,25mg/5ml pudër për suspension  PËRBËRJA 5 ml pudër për suspension përmbajnë: amoksicilin 125 mg (në formë të amoksicilin trihidratit) acid klavulanik 31.25 mg (në formë klavulanatit të kalium). VEPRIMI  PANKLAV është preparat i kombinuar, i cili përmban amoksicilin dhe acid klavulanik. Amoksicilina është penicilinë gjysëmsintetike me spektër të gjerë të veprimit antibakterial. Vepron në mënyra ...

Read more

Heferol 350mg (kapsula të forta)

Heferol 350mg (kapsula të forta) Lexoni me kujdes këtë fletëudhëzim para se të përdorni këtë bar. - Ruajeni fletëudhëzim. Ndoshta do t’ju duhet ta lexoni përsëri. - Nëse keni pyetje të tjera, ju lutemi drejtohuni tek mjeku ose farmacisti. - Ky bar është përshkuar për ju personalisht prandaj nuk duhet t’ua jepni të tjerëve. Ai mund të jetë i dëmshëm për ta edhe nëse simptomet e tyre janë të njëjta me tuajat. ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top