You Are Here: Home » Posts tagged "ishijasi"

Propireumin (gel)

Propireumin (gel) Përmbajtja 40 g : PËRBËRJA (100 g yndyrë përmbajnë): shtesë yndyrore (vazelinë e bardhë, lanolinë) 80  g; tinct. propolisi 10% - 10 g; kamfor 5 g; mentol 5 g. VETITË DHE NDIKIMI Propireumin yndyra përmban propolis i cili largon dhembjen dhe vepron kundër pezmatimit, ndërsa qarkullimi më i mirë i gjakut dhe efekti i freskimit vijnë nga kamfori dhe mentoli të cilët japin efekt analgjetik plo ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top